Ρέθυμνο:Η Μαίρη Λιονή στη νέα διοίκηση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Μεγάλη είναι η επιτυχία για την Περιφέρεια Κρήτης, που εκπροσωπείται στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή. Μάλιστα, η κα Λιονή ήρθε τέταρτη, συγκεντρώνοντας 111 ψήφους.

Η κα Λιονή εξελέγη με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος επικράτησε με διαφορά, συγκεντρώνοντας περίπου το 78% των ψήφων.

«Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για εμένα που με εμπιστεύτηκαν οι συνάδελφοί μου και μέσα από την ψήφο τους με εξέλεξαν να συμμετέχω στο Διοικητικό Σύμβούλιο της ΕΝΠΕ για μία ακόμα φορά» ανέφερε σε ανάρτησή της η κα Λιονή μετά την εκλογή της.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΝΠΕ έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών με μοναδικό θέμα την εκλογή των νέων μελών του διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου.

Από την Κρήτη ως εκλέκτορες συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, οι 11 αντιπεριφερειάρχες (χωρικοί και θεματικοί) και 8 περιφερειακοί σύμβουλοι.

Από το νομό Ρεθύμνου, στην Γ.Σ. συμμετείχαν η χωρική αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Βάμβουκας, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Σαρρής (όλοι της παράταξης Αρναουτάκη), καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Μανουσάκης.

Πολλές επαφές είχαν οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης στην γ.σ. της ΕΝΠΕ και δεν παρέλειψαν να βγάλουν αρκετές φωτογραφίες.

Μαίρη Λιονή και Μιχάλης Σαρρής συναντήθηκαν με συναδέλφους τους περιφερειακούς συμβούλους από την Κρήτη και την υπόλοιπη χώρα.

Στο περιθώριο της συνέλευσης ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Μιχάλης Βάμβουκας συναντήθηκε και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα με τον οποίο τους συνδέει φιλία χρόνων.

Επίσης, ξεχωριστό ήταν το τετ-α-τετ που είχε τόσο με τον παλαίμαχο διεθνή τερματοφύλακα ποδοσφαίρου, Νίκο Σαργκάνη, όσο και με τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή του κικ μπόξινγκ, Μιχάλη Ζαμπίδη («Iron Mike») που πλέον και οι δύο δίνουν διαφορετικές «μάχες» στην Περιφέρεια Αττικής, όπως έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media.https://www.goodnet.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.