Ρέθυμνο:Ισχυρή δυναμική και “στροφή” στην τουριστική προβολή του Μυλοποτάμου μέσα από το Visit Mylopotamos

Ημερομηνία:

Μια δυναμική προσπάθεια εγκαινιάζει ο Δήμος Μυλοποτάμου μέσα από την νέα πρωτοβουλία που παρουσιάστηκε πρόσφατα και έχει δημιουργηθεί με σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες και να μετατρέψει το ταξίδι τους σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Όπως εξήγησε μέσα από τη συχνότητα του ΤΕΑΜ FM 102 ο ξενοδόχος και υπεύθυνος τουριστικής προβολής στο Δήμο Μυλοποτάμου, Γιώργος Μαραβελάκης, μέσα από μια πολύ δυναμική ιστοσελίδα το www.visitmylopotamos.gr οι εν δυνάμει επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στις ομορφιές του Μυλοποτάμου, τόσο παραθαλάσσια όσο και στα ορεινά και να αναζητήσουν όλες τις πληροφορίες που θα ανάγουν το ταξίδι τους σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Όπως τόνισε ο ίδιος η επιλογή του “Μy” στην ονομασία του ισοτoπου, επιλέχτηκε : “γιατί θέλουμε να καταδείξουμε ότι η περιοχή δεν είναι μόνο των ντόπιων αλλά όλου του κόσμου. Θέλουμε όλοι οι τουρίστες που θα επισκεφτούν τον τόπο να τον κάνουν δικό τους τόπο, ένα κομμάτι της ζωής τους. Είναι ένα σύγχρονο και δυναμικό site με σκοπό, ο επισκέπτης της περιοχής να μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται από θρησκευτικά μονοπάτια, γαστρονομικό τουρισμό, καταλύματα κα”.

Στην πρωτοβουλία θερμή είναι η ανταπόκριση των τοπικών κοινοτήτων, που ήδη έχουν προωθήσει υλικό με στόχο την προβολή των περιοχών τους. Όλες οι δράσεις στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας συνθέτουν το “τοπίο” της αυθεντικότητας της περιοχής που είναι και το “ισχυρό χαρτί” για την ανάδειξή της. Πάντως ο Δήμος Μυλοποτάμου, όπως σημείωσε ο κ. Μαραβελάκης, αναπτύσσεται δυναμικά και αναβαθμίζεται διαρκώς, έχοντας όλες τις προοπτικές να έχει ισχυρό μερίδιο στον τουρισμό.

Το επόμενο διάστημα, σημείωσε ο κ. Μαραβελάκης:“θα καλέσουμε τον Σύλλογο Ξενοδόχων και τον Σύλλογο τουριστικών δωματίων να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας έτσι ώστε να ενταχθούν με δικό τους link μέσα στην κεντρική ιστοσελίδα του δήμου. Έτσι ο πελάτης που επιθυμεί να επισκεφτεί το Μυλοπόταμο θα μπορεί να βρει κατευθείαν τα πιστοποιημένα ξενοδοχεία, τα πιστοποιημένα διαμερίσματα και τουριστικά καταλύματα. Έχει κατασκευαστεί στα πρότυπα του visit Greece που είναι ο βασικός φορέας τουριστικής προβολής μέσω του ΕΟΤ και ελπίζουμε την προσπάθεια να την αγκαλιάσουν όλοι και να αποτελέσουμε παράδειγμα και για τους υπόλοιπους δήμους, γιατί είμαστε ένας από τους ελάχιστους δήμους αυτή την ώρα που έχουν ένα εξειδικευμένο site”.https://www.goodnet.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με το κόψιμο...

Συνελήφθησαν -4- ημεδαποί κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης ...

Το Ρέθυμνο επιλέχθηκε ως πόλη-εταίρος του Γκάμπροβο...

Ο Δήμος Ρεθύμνης επιλέχθηκε να συμμετάσχει στον πέμπτο κύκλο...

Ρέθυμνο: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με το κόψιμο...

Συνελήφθησαν -4- ημεδαποί κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης ...

Το Ρέθυμνο επιλέχθηκε ως πόλη-εταίρος του Γκάμπροβο...

Ο Δήμος Ρεθύμνης επιλέχθηκε να συμμετάσχει στον πέμπτο κύκλο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έκτακτο επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Ποιοι θα πληρωθούν έως τα τέλη Αυγούστου

Τι ισχύει για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2025. Συμπληρωματική...

Μια πτήση ανά 1-2 λεπτά: 400 αεροπλάνα σε 24 ώρες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Κορυφώνεται η κίνηση του καλοκαιριού – Η κίνηση καταγράφει...

Μέτρα για τους συνταξιούχους: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων παρεμβάσεων στη ΔΕΘ – Αυξάνεται το επίδομα Νοεμβρίου

Το ενδεχόμενο νέων παρεμβάσεων για τους συνταξιούχους άφησε ανοιχτό ο εκπρόσωπος...