Ρέθυμνο:Καθαίρεση και μεταφορά παράνομων πινακίδων υπαίθριας διαφήμισης

Ημερομηνία:

Καθαίρεση και μεταφορά παράνομων πινακίδων υπαίθριας διαφήμισης στο οδικό δίκτυο της ΠΕΡ από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της εργολαβίας «Καθαίρεση και μεταφορά παράνομων πινακίδων υπαίθριας διαφήμισης στο οδικό δίκτυο της Κρήτης – έτη 2020- 2021» η οποία επιβλέπεται από την Διεύθυνση Τεχνικού ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης θα γίνει καθαίρεση και απομάκρυνση των πινακίδων υπαίθριας διαφήμισης μεταξύ άλλων οδών και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.
Παρακαλούνται τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται με οποιαδήποτε ιδιότητα σε περιπτώσεις παράνομης υπαίθριας διαφήμισης (διαφημιζόμενοι, διαφημιστές, ιδιοκτήτες ή επικαρπωτές ακινήτων που είναι τοποθετημένες παράνομες διαφημιστικές πινακίδες ) να απομακρύνουν άμεσα τις κατασκευές αυτές, προκειμένου αφενός να αποφύγουν τον σε βάρος τους καταλογισμό εξόδων καθαίρεσης, αποκομιδής και διαχείρισης των υλικών, αφετέρου να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης κατά την επιβολή των διοικητικών κυρώσεων ως συμμορφούμενοι με τις διατάξεις του σχετικού Νόμου 2946/2001 (ΦΕΚ Α224/2001)

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης:Περίπτερο ενημέρωσης για τις ασφαλείς και...

Με δράσεις ενημέρωσης για τις ασφαλείς μετακινήσεις, πραγματοποιήθηκε στις...

Δήμος Ρεθύμνης:Ποδήλατο και αθλητικά παιχνίδια ένωσαν ...

Με ποδήλατο, αθλητικά παιχνίδια και συμμετοχή δημοτών και δημοτισσών...

Δήμος Ρεθύμνης:Περίπτερο ενημέρωσης για τις ασφαλείς και...

Με δράσεις ενημέρωσης για τις ασφαλείς μετακινήσεις, πραγματοποιήθηκε στις...

Δήμος Ρεθύμνης:Ποδήλατο και αθλητικά παιχνίδια ένωσαν ...

Με ποδήλατο, αθλητικά παιχνίδια και συμμετοχή δημοτών και δημοτισσών...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Telegraph: Πάγωσαν οι συνομιλίες Ελλάδας – Βρετανικού Μουσείου για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Σε νέα φάση αβεβαιότητας εισέρχεται η υπόθεση των Γλυπτών...

Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο εφιάλτης που έρχεται – Μπορεί να σχεδιάσει τον επόμενο φονικό ιό;

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει ήδη μάθει να γράφει κείμενα,...