Ρέθυμνο:Καθαρισμός τάφρων και πρανών Πασαλίτες – Καλανταρέ – Πηγουνιανά.

Ημερομηνία:

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της αντιπυρικής περιόδου αλλά και για τη συντήρηση των οδών και την ασφάλεια της κυκλοφορίας των κινουμένων οχημάτων σε αυτές, θα ξεκινήσουν άμεσα εργασίες καθαρισμού τάφρων και πρανών στην επαρχιακή οδό 26 στο τμήμα από διασταύρωση με την Παλαιά Εθνική οδό μέχρι την διασταύρωση για Πασαλίτες και στην επαρχιακή οδό 28 Πασαλίτες – Καλανταρέ – Πηγουνιανά.

Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα συρματοπλέγματα, λάστιχα μέσα στο σώμα της οδού (τάφρο και πρανές) να τα απομακρύνουν άμεσα.
Επίσης να κόψουν με μέριμνα τους τα κλαδιά που εμποδίζουν την ορατότητα, όπως και να φροντίσουν να μην παρεμποδίζεται η ομαλή απορροή των υδάτων, στις τάφρους της οδού, με τυχόν διαβάσεις που έχουν κατασκευάσει.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, θα αποκατασταθεί η λειτουργία και η ασφάλεια της οδού και δεν θα δίδονται αποζημιώσεις.
Επιπλέον παρακαλούνται οι οδηγοί, να δείχνουν την απαραίτητη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες σήμανσης που θα υπάρχει στις επαρχιακές οδού καθ’ όλη την διάρκεια καθαρισμού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν ...

Για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό, αλλά και για την τοπική...

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το...

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...

Ρέθυμνο:Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν ...

Για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό, αλλά και για την τοπική...

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το...

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Ημέρα των Ευχών 2025» την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στα Χανιά

Το Επιμελητήριο Χανίων και ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνουν...

Ιστορική μέρα: Άνοιξε ξανά η πύλη Αγίου Γεωργίου ως πέρασμα που ενώνει την λ. Ικάρου με την πλ. Ελευθερίας

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Χάρη στην προσπάθεια που πορευτήκαμε για μεγάλο...