Ρέθυμνο:Καθαρισμός τάφρων και πρανών Πασαλίτες – Καλανταρέ – Πηγουνιανά.

Ημερομηνία:

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της αντιπυρικής περιόδου αλλά και για τη συντήρηση των οδών και την ασφάλεια της κυκλοφορίας των κινουμένων οχημάτων σε αυτές, θα ξεκινήσουν άμεσα εργασίες καθαρισμού τάφρων και πρανών στην επαρχιακή οδό 26 στο τμήμα από διασταύρωση με την Παλαιά Εθνική οδό μέχρι την διασταύρωση για Πασαλίτες και στην επαρχιακή οδό 28 Πασαλίτες – Καλανταρέ – Πηγουνιανά.

Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα συρματοπλέγματα, λάστιχα μέσα στο σώμα της οδού (τάφρο και πρανές) να τα απομακρύνουν άμεσα.
Επίσης να κόψουν με μέριμνα τους τα κλαδιά που εμποδίζουν την ορατότητα, όπως και να φροντίσουν να μην παρεμποδίζεται η ομαλή απορροή των υδάτων, στις τάφρους της οδού, με τυχόν διαβάσεις που έχουν κατασκευάσει.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, θα αποκατασταθεί η λειτουργία και η ασφάλεια της οδού και δεν θα δίδονται αποζημιώσεις.
Επιπλέον παρακαλούνται οι οδηγοί, να δείχνουν την απαραίτητη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες σήμανσης που θα υπάρχει στις επαρχιακές οδού καθ’ όλη την διάρκεια καθαρισμού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση ενόψει των...

Στο Δημαρχείο Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε σήμερα η άτυπη σέντρα του...

Επετειακή εκδήλωση για τα 60 χρόνια από...

Με συγκινητικές αναφορές στους ανθρώπους που την υπηρέτησαν έως...

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση ενόψει των...

Στο Δημαρχείο Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε σήμερα η άτυπη σέντρα του...

Επετειακή εκδήλωση για τα 60 χρόνια από...

Με συγκινητικές αναφορές στους ανθρώπους που την υπηρέτησαν έως...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο καύσωνας της Ευρώπης έρχεται στην Ελλάδα

Ακραίες οι συνθήκες στην Ευρώπη από τον μεγάλο σε...

Γιατί τελειώνουν Market Pass και επιδόματα; Το «κραχ» και το Plan B του Μαξίμου

Τα κλειστά Στενά του Ορμούζ φέρνουν «μαύρες τρύπες» σε...

3,4 εκατ. τουρίστες από το εξωτερικό στο πρώτο τρίμηνο

Σημαντική αύξηση της ταξιδιωτικής κίνησης από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία...

Η Ελλάδα «hot spot» της υπερθέρμανσης

Η έρευνα της επιθεώρησης «Τhe Lancet» - Χρήστος Ζερεφός...