Ρέθυμνο:Κλειστή θα παραμείνει η Δομή Παροχής Συσσιτίου λόγω εορτασμού του Ι.Ν Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης

Ημερομηνία:

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Ρεθύμνης (Σύμπραξη: Δήμος Ρεθύμνης & ΑΜΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>), ενημερώνει τους συμπολίτες ωφελούμενους ότι λόγω της εορτής του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα παροχής των υπηρεσιών της.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 21 Μαϊου 2021 που εορτάζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, η Δομή παροχής Συσσιτίου θα παραμείνει κλειστή .

Το Σάββατο 22 Μαϊου 2021, η Δομή θα λειτουργήσει κανονικά και θα προετοιμάσει γεύμα για όλους τους ωφελούμενους, προσφέροντας κανονικό γεύμα που θα συνοδεύεται από άλλα τρόφιμα (αρτοσκευάσματα/ λαχανικά / φρούτα,κ.τ.λ.), τα οποία θα προκύψουν από χορηγίες που γενναιόδωρα προσφέρουν συμπολίτες.
Με την ευκαιρία, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, οι συνεργαζόμενοι φορείς της Δομής Σίτισης και οι εργαζόμενοι της, εύχονται σε όλους του συμπολίτες και ειδικά στους έχοντες ανάγκη τις υπηρεσίες της Χρόνια Πολλά με Υγεία, υπέρβαση όλων των δυσκολιών, Δύναμη κι Αισιοδοξία!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση στο Ρέθυμνο των μελών του δικτύου...

Την Παρασκευή 3 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο η συνάντηση...

Επικήδειος χαιρετισμός Δημάρχου Ρεθύμνης κ....

Αποχαιρετούμε σήμερα έναν συμπολίτη μας που άφησε το δικό...

Συνάντηση στο Ρέθυμνο των μελών του δικτύου...

Την Παρασκευή 3 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο η συνάντηση...

Επικήδειος χαιρετισμός Δημάρχου Ρεθύμνης κ....

Αποχαιρετούμε σήμερα έναν συμπολίτη μας που άφησε το δικό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξεκίνησαν παγκοσμίως οι πωλήσεις εισιτηρίων

Η οργανωτική επιτροπή «LA28» ανακοίνωσε ότι πούλησε περισσότερα εισιτήρια...

Τι αλλάζει στα διαβατήρια: Πώς θα ταξιδεύουμε από την Παρασκευή

Νέο Σύστημα Ελέγχου στην Ε.Ε. - Tι πρέπει να...

Στην πλατφόρμα του Ψηφιακού Φροντιστηρίου τα διαγωνίσματα Προσομοίωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων

Η αξιοποίηση των διαγωνισμάτων προσομοίωσης μέσω του Ψηφιακού Φροντιστηρίου...