Ρέθυμνο:Κλειστή θα παραμείνει η Δομή Παροχής Συσσιτίου λόγω εορτασμού του Ι.Ν Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης

Ημερομηνία:

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Ρεθύμνης (Σύμπραξη: Δήμος Ρεθύμνης & ΑΜΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>), ενημερώνει τους συμπολίτες ωφελούμενους ότι λόγω της εορτής του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα παροχής των υπηρεσιών της.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 21 Μαϊου 2021 που εορτάζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, η Δομή παροχής Συσσιτίου θα παραμείνει κλειστή .

Το Σάββατο 22 Μαϊου 2021, η Δομή θα λειτουργήσει κανονικά και θα προετοιμάσει γεύμα για όλους τους ωφελούμενους, προσφέροντας κανονικό γεύμα που θα συνοδεύεται από άλλα τρόφιμα (αρτοσκευάσματα/ λαχανικά / φρούτα,κ.τ.λ.), τα οποία θα προκύψουν από χορηγίες που γενναιόδωρα προσφέρουν συμπολίτες.
Με την ευκαιρία, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, οι συνεργαζόμενοι φορείς της Δομής Σίτισης και οι εργαζόμενοι της, εύχονται σε όλους του συμπολίτες και ειδικά στους έχοντες ανάγκη τις υπηρεσίες της Χρόνια Πολλά με Υγεία, υπέρβαση όλων των δυσκολιών, Δύναμη κι Αισιοδοξία!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η εορτή του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως,...

10 και 11 Ιουνίου 2026 Πανηγυρικά εορτάσθηκε η ιερή μνήμη...

Ο Ιερεύς του Λιμενικού Σώματος στον Σεβασμιώτατο...

12 Ιουνίου 2026 Το μεσημέρι της Παρασκευής, 12ης Ιουνίου 2026,...

Η εορτή του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως,...

10 και 11 Ιουνίου 2026 Πανηγυρικά εορτάσθηκε η ιερή μνήμη...

Ο Ιερεύς του Λιμενικού Σώματος στον Σεβασμιώτατο...

12 Ιουνίου 2026 Το μεσημέρι της Παρασκευής, 12ης Ιουνίου 2026,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για 16η φορά...

Ψηφιακό άλμα e-ΕΦΚΑ για ταχύτερη απονομή συντάξεων και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.) του e-ΕΦΚΑ και...

Το αντιφλεγμονώδες ελληνικό βότανο που καταπολεμά διαβήτη και κατάθλιψη

Ένα αρωματικό φυτό που είναι πανταχού παρόν σε μαγειρική...