Ρέθυμνο:Κλειστή θα παραμείνει η Δομή Παροχής Συσσιτίου λόγω εορτασμού του Ι.Ν Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης

Ημερομηνία:

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Ρεθύμνης (Σύμπραξη: Δήμος Ρεθύμνης & ΑΜΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>), ενημερώνει τους συμπολίτες ωφελούμενους ότι λόγω της εορτής του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα παροχής των υπηρεσιών της.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 21 Μαϊου 2021 που εορτάζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, η Δομή παροχής Συσσιτίου θα παραμείνει κλειστή .

Το Σάββατο 22 Μαϊου 2021, η Δομή θα λειτουργήσει κανονικά και θα προετοιμάσει γεύμα για όλους τους ωφελούμενους, προσφέροντας κανονικό γεύμα που θα συνοδεύεται από άλλα τρόφιμα (αρτοσκευάσματα/ λαχανικά / φρούτα,κ.τ.λ.), τα οποία θα προκύψουν από χορηγίες που γενναιόδωρα προσφέρουν συμπολίτες.
Με την ευκαιρία, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, οι συνεργαζόμενοι φορείς της Δομής Σίτισης και οι εργαζόμενοι της, εύχονται σε όλους του συμπολίτες και ειδικά στους έχοντες ανάγκη τις υπηρεσίες της Χρόνια Πολλά με Υγεία, υπέρβαση όλων των δυσκολιών, Δύναμη κι Αισιοδοξία!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αναβαθμίζονται οι φοιτητικές εστίες και στην Κρήτη...

12 φοιτητικές εστίες σε όλη την χώρα ανανεώνονται με...

Ρέθυμνο:Μήνυμα και Ευχές του Δημάρχου Αμαρίου Παντελή...

«Η έλευση των Αγίων ημερών και του νέου έτους...

Αναβαθμίζονται οι φοιτητικές εστίες και στην Κρήτη...

12 φοιτητικές εστίες σε όλη την χώρα ανανεώνονται με...

Ρέθυμνο:Μήνυμα και Ευχές του Δημάρχου Αμαρίου Παντελή...

«Η έλευση των Αγίων ημερών και του νέου έτους...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει εγκύους και βρέφη – Τι λένε οι επιστήμονες

Οι έγκυες γυναίκες και τα νεογνά βρίσκονται στην πρώτη...

Πρωτιά της Κρήτης στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 2025 – Μεγάλη αύξηση τον Νοέμβριο

Τα στοιχεία δείχνουν ότι στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», οι...