Ρέθυμνο:Κοπή Αγιοβασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ του Δήμου Μυλοποτάμου

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
ΣΤΟ ΚΑΠΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
22 Φεβρουαρίου 2024

Το πρωί της Πέμπτης, 22ας Φεβρουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στο Πέραμα, όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του ΚΑΠΗ Δήμου Μυλοποτάμου, το οποίο αρχίζει και πάλι δυναμικά την προσφορά του με τη φροντίδα του Δήμου.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Γεώργιος Κλάδος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου, καθώς και οι εργαζόμενοι και ωφελούμενοι της δομής, προς τους οποίους τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και όλοι οι ομιλήσαντες εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους για τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούν από κοινού τα χαρίσματά τους, πλουτίζοντας τον τόπο με την παράδοση, με τις πατροπαράδοτες αξίες και τα ιδανικά και προβάλλοντας υγιή πρότυπα για τους νέους ανθρώπους.
Ο Σεβασμιώτατος επίσης αναφέρθηκε στο τραγικό και αποδοκιμαστέο περιστατικό της κακοποίησης ενός ανηλίκου κοριτσιού, που πρόσφατα πλήγωσε βαθειά όλους μας, και τόνισε την ανάγκη όλοι να έχομε τεταμένη την προσοχή μας και έντονα τα αισθητήριά μας, ώστε να προλαμβάνομε ανάλογες καταστάσεις και να συμβάλλομε, και με τον τρόπο αυτό, στην προστασία της αξιοπρέπειας και της τιμής καθενός ανθρώπου, ιδιαίτερα δε των παιδιών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.