Ρέθυμνο:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κόμβο Σωματά λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κόμβο Σωματά λόγω εργασιών από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης

Από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες ολοκλήρωσης του κόμβου Σωματά στην επαρχιακή οδό Ρέθυμνο – Σπήλι, η κυκλοφορία διεξάγεται τόσο από τη νέα οδό (παράκαμψη Αρμένων ) όσο και από την παλιά οδό (μέσω οικισμού Αρμένων). Στο σημείο απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς, αλλά και συμμόρφωση με τη σήμανση και τις υποδείξεις των αρμοδίων, καθώς η ταυτόχρονη εκτέλεση εργασιών και η κίνηση στην οδό δημιουργούν συνθήκες κινδύνου.
Μάλιστα καθώς έχει παρατηρηθεί μετά το άνοιγμα της νέας οδού να αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες και κάποιοι οδηγοί, ιδιαίτερα στους κόμβους, να μη συμμορφώνονται στην υπάρχουσα σήμανση, η Υπηρεσία θα προβεί άμεσα σε ενίσχυση της σήμανσης σε κάποια σημεία της, για μεγαλύτερη ασφάλεια των οδηγών. Παρακαλούνται, ωστόσο, όλοι οι διερχόμενοι οδηγοί να ακολουθούν τα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας και συνολικά την υπάρχουσα σήμανση.
Σχετικά με την κατασκευή των κυκλικών κόμβων, η Υπηρεσία ενημερώνει ότι οποιαδήποτε επανεξέταση των εγκεκριμένων μελετών, θα είναι εφικτή μετά την παραλαβή του έργου.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία μέχρι το τέλος της εβδομάδας μεταξύ του οικισμού Σωματά και της επαρχιακής οδού Ρέθυμνο – Σπήλι θα διεξάγεται από την οδό, που οδηγεί από το Σωματά στο σημείο της επαρχιακής οδού στο Αρμενιώτικο φαράγγι (1χλμ περίπου πριν τον κόμβο Σωματά, προς Ρέθυμνο).

Τα σχόλια είναι κλειστά.