Ρέθυμνο:Με έναν ισοπεδωτή (grader), αξίας 299.460 €. ενισχύθηκαν οι Υπηρεσίες Τεχνικών Έργων & Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Ρ.

Η Περιφέρεια Κρήτης – ΠΕ Ρεθύμνης παρέλαβε σήμερα στις έναν ισοπεδωτή (Grader), που θα συνδράμει το έργο των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Ρ., αξίας 299.460 €.
Η προμήθεια του εν λόγω μηχανήματος έργου πραγματοποιήθηκε μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτη 2014-2020, ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2: «ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ».
Στην τελετή παραλαβής του μηχανήματος παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, κ. Εμμ. Φακουκάκης, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, κα Ελένη Ρανουτσάκη και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης, κα Ελένη Πλουμίδη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης παραλάβαμε έναν ισοπεδωτή (Grader), αξίας 299.460 €., που θα συνδράμει σημαντικά το έργο των Υπηρεσιών μας και την ετοιμότητά μας σε ό,τι αφορά στην διαχείριση φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης. Η προσθήκη αυτού του μηχανήματος ενισχύει τον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό μας, που σε συνδυασμό με τα μηχανήματα των Δήμων, αλλά και των ιδιωτών, βρίσκονται στη διάθεσή μας ανά πάσα στιγμή για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά προβλήματα που θα προκύψουν από έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά και να ετοιμαστούμε ενόψει της αντιπυρικής περιόδου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.