Ρέθυμνο:Με επιτυχία υλοποιήθηκε η δράση Αντιγριπικού Εμβολιασμού

Ημερομηνία:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Ρεθύμνης (Σύμπραξη: Δήμος Ρεθύμνης & ΑΜΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>), εκφράζει την ειλικρινή της ευγνωμοσύνη προς τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της πρώτης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Ρεθύμνου & την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Ρεθύμνου, για την άψογη συνεργασία κατά την υλοποίηση της Δράσης Αντιγριπικού Εμβολιασμού σε ωφελούμενους της Δομής μας. Η Δράση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Παρασκευή 23/10/20, παρουσία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας για την διαχείριση του κινδύνου της πανδημίας COVID-19.

Ευχαριστούμε θερμά, τους παραπάνω φορείς, για την ευγενική τους πρωτοβουλία να συνδράμουν, εμπράκτως με την αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό και την ενεργή συμπαράσταση που χρειάζονται, σταθερά και διαρκώς, δομές οι οποίες υπηρετούν τις ανάγκες ευάλωτων συνανθρώπων μας που έχουν αντικειμενική δυσκολία κάλυψης ακόμη και βασικών βιοτικών τους αναγκών.
Τους ευχόμαστε Υγεία & να έχουν πάντοτε τη διάθεση και τη δυνατότητα προσφοράς κι ελπίζουμε η δράση τους να εμπνέει άξιους μιμητές.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Άγριο επεισόδιο στο Ρέθυμνο: Πέντε νεαροί ξυλοκόπησαν...

Σύλληψη πέντε νεαρών ηλικίας 19 έως 21 ετών πραγματοποίησε...

Συνεχίζεται σήμερα η «ΓΗ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 2026» στο...

Με τα επίσημα εγκαίνια και μια σειρά από δράσεις...

Άγριο επεισόδιο στο Ρέθυμνο: Πέντε νεαροί ξυλοκόπησαν...

Σύλληψη πέντε νεαρών ηλικίας 19 έως 21 ετών πραγματοποίησε...

Συνεχίζεται σήμερα η «ΓΗ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 2026» στο...

Με τα επίσημα εγκαίνια και μια σειρά από δράσεις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος

Σε ηλικία 74 ετών πέθανε ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος,...

Ακαθάριστα οικόπεδα: Σαρωτικοί έλεγχοι και πρόστιμα

Πόσες καταγγελίες έχουν υποβληθεί για ακαθάριστα οικόπεδα - Τι...

Εµβόλιο νέας γενιάς: Η γρίπη περνά στην εποχή του mRNA

Η νέα γενιά αντιγριπικών εμβολίων φιλοδοξεί να προσφέρει ταχύτερη...

ΕΟΤ: Το 29% των Ευρωπαίων σχεδιάζει ταξίδι στην Ελλάδα έως τον Μάιο του 2027

Τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού επιβεβαιώνουν τα πρώτα ευρήματα...