Ρέθυμνο:Με λαμπρότητα γιόρτασε την έλευση του νέου έτους ο ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ

Ημερομηνία:

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ Ο ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Σε μία πραγματική γιορτή ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου γιόρτασε την έλευση του νέου έτους στην καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Πόπη».

Αθλητές-τριες, προπονητές, διοίκηση και γονείς ήταν όλοι εκεί, σε μία ακόμα λαμπρή γιορτή του συλλόγου μας. Το 2023 ήταν μία χρονιά με επιτυχίες, διακρίσεις και υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή τη χρονιά αποχαιρέτησε σύσσωμη η οικογένεια του Συλλόγου μας και ευελπιστεί σε ένα ακόμα πιο επιτυχημένο και γεμάτο υγεία για όλους 2024.

Σε αυτή τη σπουδαία γιορτή της ποδηλασίας βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νίκος Προβιάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουρισμού Κωνσταντίνος Γασπαράκης, η πρώην δημοτική σύμβουλος Πέπη Μπιρλιράκη, η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ρεθύμνου Αθηνά Τσικιντίκου και ο σπουδαίος δημοσιογράφος – συγγραφέας Βασίλης Σκουντής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν όλοι σχεδόν οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας, οι οποίοι χάρισαν σπουδαίες επιτυχίες κατά το 2023. Επιτυχίες που συνεχίζουν τη σημαντική παράδοση του ΠΑΣ Άτλαντα, οι οποίες επετεύχθησαν χάρη στη σκληρή καθημερινή δουλειά και την αγάπη όλων για το άθλημα της ποδηλασίας.

ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κυκλοφοριακό στο Ρέθεμνος: Άλυτο πρόβλημα ή προϊόν...

Η μαύρη αλήθεια είναι πως το κυκλοφοριακό στην πολιτεία...

Ρέθυμνο:Ξύπνησαν μνήμες από την αιματηρή συμπλοκή του...

Ξύπνησαν μνήμες από την αιματηρή συμπλοκή του Μ. Σαββάτου...

Κυκλοφοριακό στο Ρέθεμνος: Άλυτο πρόβλημα ή προϊόν...

Η μαύρη αλήθεια είναι πως το κυκλοφοριακό στην πολιτεία...

Ρέθυμνο:Ξύπνησαν μνήμες από την αιματηρή συμπλοκή του...

Ξύπνησαν μνήμες από την αιματηρή συμπλοκή του Μ. Σαββάτου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκε 3χρονο σε πισίνα

Το παιδί βρισκόταν σε παιδικό πάρτι που γινόταν στο...

Από τη Δευτέρα 139.000 ασθενείς μπορούν να λαμβάνουν τα φάρμακά τους στο σπίτι τους – Ποια η διαδικασία

H «Κατ’ Οίκον» αποστολή φαρμάκων αφορά ασθενείς που επισκέπτονται...

Ηράκλειο: Εντοπίστηκε και είναι καλά η 14χρονη Αλεξάνδρα

Επέστρεψε στην οικογένεια της. Η 14χρονη Αλεξάνδρα Χ. επέστρεψε στην...