Ρέθυμνο:Με λαμπρότητα γιόρτασε την έλευση του νέου έτους ο ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ

Ημερομηνία:

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ Ο ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Σε μία πραγματική γιορτή ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου γιόρτασε την έλευση του νέου έτους στην καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Πόπη».

Αθλητές-τριες, προπονητές, διοίκηση και γονείς ήταν όλοι εκεί, σε μία ακόμα λαμπρή γιορτή του συλλόγου μας. Το 2023 ήταν μία χρονιά με επιτυχίες, διακρίσεις και υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή τη χρονιά αποχαιρέτησε σύσσωμη η οικογένεια του Συλλόγου μας και ευελπιστεί σε ένα ακόμα πιο επιτυχημένο και γεμάτο υγεία για όλους 2024.

Σε αυτή τη σπουδαία γιορτή της ποδηλασίας βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νίκος Προβιάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουρισμού Κωνσταντίνος Γασπαράκης, η πρώην δημοτική σύμβουλος Πέπη Μπιρλιράκη, η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ρεθύμνου Αθηνά Τσικιντίκου και ο σπουδαίος δημοσιογράφος – συγγραφέας Βασίλης Σκουντής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν όλοι σχεδόν οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας, οι οποίοι χάρισαν σπουδαίες επιτυχίες κατά το 2023. Επιτυχίες που συνεχίζουν τη σημαντική παράδοση του ΠΑΣ Άτλαντα, οι οποίες επετεύχθησαν χάρη στη σκληρή καθημερινή δουλειά και την αγάπη όλων για το άθλημα της ποδηλασίας.

ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διήμερο τροχονομικής δράσης στο Ρέθυμνο

Ελέγχθηκαν -860- οχήματα και βεβαιώθηκαν -384- παραβάσεις...

Υπεγράφη σύμβαση για την εκπόνηση μελετών ...

Σύμβαση ύψους 169.694,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) η οποία...

Διήμερο τροχονομικής δράσης στο Ρέθυμνο

Ελέγχθηκαν -860- οχήματα και βεβαιώθηκαν -384- παραβάσεις...

Υπεγράφη σύμβαση για την εκπόνηση μελετών ...

Σύμβαση ύψους 169.694,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) η οποία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Όταν η φύση αντιδρά: περιβάλλον και οι πανδημίες του μέλλοντος

Αρκεί κανείς να αναλογιστεί ότι τα Κέντρα για την...

Ανατροπή: Απευθείας στους δήμους, και όχι μέσω λογαριασμών ρεύματος, η πληρωμή των δημοτικών τελών

Νομοτεχνική βελτίωση ανοίγει τον δρόμο για είσπραξη των δημοτικών...

ΥΠΑΑΤ: Επιστρέφουν στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι αναπηρίας – Υπεγράφη η νέα εγκύκλιος

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχωρά στην αποκατάσταση...