Ρέθυμνο:Με πλήθος κόσμου η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Σπήλι.

Πολιτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο Σπήλι από την Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης Αγίου Βασιλείου σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ρεθύμνου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε αρκετός κόσμος, περιφερειακοί, δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι καθώς και ο Συντονιστής της Δ.Ο. Αγίου Βασιλείου Σπύρος Γρηγοράκης, τα μέληΝεκταρία Βρυλλάκη, Στέλιος Σταματεράκης,

ο Γραμματέας της Ν.Ε. Μιχάλης Σαρρής, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

Στέλιος Βρυλλάκης, Γιάννης Λίτινας και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ρεθύμνου Κασσάνδρα Κοτζανάκη, Ελευθερία Μιχάλα, Βασίλης Σκουντής και Μανόλης Χνάρης οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό.

Στο καλωσόρισμα του ο Συντονιστής της Δ.Ο. Σπύρος Γρηγοράκης ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην εκδήλωση και ενημέρωσε για την προσπάθεια της Δημοτικής Οργάνωσης Αγίου Βασιλείου. Ενώ στο χαιρετισμό του ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μιχάλης Σαρρής μεταξύ άλλων παρουσίασε τους υποψηφίους βουλευτές και εξέφρασε την ικανοποίηση του από την ανταπόκριση και την δυναμική συμμετοχή των πολιτών στις δράσεις του ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Ρεθύμνου, δηλώνοντας ότι είναι πέραν των προσδοκιών και αυτό δημιουργεί αισιοδοξία για την κατάκτηση της μιας έδρας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.