Ρέθυμνο:Μια Αμαριώτισσα στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Επιχειρηματικότητας

Ημερομηνία:

Παντελής Μουρτζανός: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τον τόπο μας νέοι επιστήμονες με καταγωγή από το Αμάρι να διακρίνονται σε ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα»

Το πρώτο βραβείο στον εθνικό φοιτητικό διαγωνισμό επιχειρηματικότητας & καινοτομίας «JA Start Up 2022» απέσπασε η επιχειρηματική ιδέα «Drug and Drop», στο σχεδιασμό της οποίας συμμετείχε και η αμαριώτικης καταγωγής Αλεξάνδρα Βασιλάκη.

Η Αλεξάνδρα Βασιλάκη, η οποία είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα συμμετέχει μαζί με τον Νικόλαο Σπυρέλλη και τον Γιάννη Σπυρέλλη στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Επιχειρηματικότητας όλων των Junior Achievement ο οποίος θα λάβει χώρα στο Ταλίν της Εσθονίας.

Στο πλαίσιο αυτής της πολύ σημαντικής διάκρισης, ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή επισημαίνοντας πως είναι ιδιαίτερα τιμητικό, νέοι επιστήμονες με καταγωγή από το Αμάρι να διακρίνονται σε ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής του Δημάρχου Αμαρίου:

«Αγαπητή μου Αλεξάνδρα,

με την παρούσα επιστολή, εκπροσωπώντας τον Δήμο μας, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τόσο εσένα προσωπικά, όσο και τα άλλα δύο μέλη της ομάδας σας, για τη συμμετοχή, αλλά και τη πολύ σημαντική διάκριση που πετύχατε με την κατάκτηση της 1ης θέσης στον εθνικό φοιτητικό διαγωνισμό επιχειρηματικότητας & καινοτομίας «JA Start Up 2022»!
Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τον τόπο μας νέοι επιστήμονες με καταγωγή από το Αμάρι να διακρίνονται σε ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναπτύσσοντας, μέσα από μια δύσκολη και ανταγωνιστική διαδικασία, τη δική τους επιχειρηματική ιδέα, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Επιχειρηματικότητας όλων των Junior Achievement.
Η πρόταση σας για τη δημιουργία ενός έξυπνου συστήματος διαχείρισης κοντόληκτων και μη χρησιμοποιημένων φαρμάκων, το Drug n Drop, το οποίο θα συλλέγει και θα επεξεργάζεται δεδομένα σχετικά με τα φαρμακευτικά απόβλητα οργανισμών, βοηθώντας τους να βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση των φαρμάκων τους είναι πραγματικά καινοτόμα και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.
Συγχαρητήρια και πάλι! Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου! Είμαστε πολύ περήφανοι για εσένα!

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Αμαρίου
Παντελής Μουρτζανός»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού...

Με μια φαντασμαγορική βραδιά έγινε η τελετή έναρξης του...

Η Όλγα Πολίτη από την ομάδα “Μπουμπούνες”...

Η Όλγα Πολίτη που εκπροσώπησε την Καρναβαλική Ομάδα "Μπουμπούνες"...

Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού...

Με μια φαντασμαγορική βραδιά έγινε η τελετή έναρξης του...

Η Όλγα Πολίτη από την ομάδα “Μπουμπούνες”...

Η Όλγα Πολίτη που εκπροσώπησε την Καρναβαλική Ομάδα "Μπουμπούνες"...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι προβλέπει το Σχέδιο Νόμου για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

Για να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις του στις επόμενες βουλευτικές...

Παπούρα: Ωμή και άμεση κυβερνητική παρέμβαση καταγγέλλουν οι αρχαιολόγοι

Σκληρή ανακοίνωση του ΣΕΑ για την κάθοδο του πρωθυπουργού...

Νέα Πέραμος: Τραύματα από πυροβόλο όπλο φέρει η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε σε ρέμα

Εκτιμάται πως ανήκει σε 27χρονο αγνοούμενο. Ένα θρίλερ βρίσκεται σε...

Έρχεται απεργία και κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα για το δυστύχημα στη «Βιολάντα»

Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00...