Ρέθυμνο-τροχαίο: Μητέρα με τα δύο παιδιά της έπεσε σε γκρεμό στις Αλόιδες

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη σήμερα στις 17:30 στο δρόμο μεταξύ Αλοΐδων και Σισών, στο Ρέθυμνο.

Μητέρα δύο παιδιών με καταγωγή από το Φόδελε, οδηγούσε με κατεύθυνση από τις Αλόιδες, προς τις Σίσες, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βρέθηκε σε πολύ κατηφορικό γκρεμό σε μεγάλη απόσταση από το δρόμο, σε βάθος περίπου 100 μέτρων.

Επιτόπου έφτασαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με 16 πυροσβέστες, δύο ασθενοφόρα και δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ το αυτοκίνητο είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα και βρίσκονταν σε πολύ δυσπρόσιτο σημείο, ενώ φαίνεται ότι οι επιβάτες του αυτοκινήτου πρόλαβαν σε κάποια σημεία που μειώνονταν η ταχύτητα του αυτοκινήτου να πεταχτούν έξω στα βράχια!!

Έπειτα από μία περίπου ώρα ανασύρθηκαν από τον γκρεμό τα δύο παιδιά, τα οποία δεν υπέστησαν μεγάλα τραύματα  και η μητέρα χωρίς τις αισθήσεις της, αν και κάποια στιγμή έδειξε σημάδια επικοινωνίας και σήκωσε λίγο το χέρι της στις προσπάθειες των γιατρών να της δώσουν πρώτες βοήθειες.

Η κατάσταση της μητέρας κρίθηκε πολύ σοβαρή και οδηγήθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο, ενώ στο δεύτερο ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν τα παιδιά, ένα 8χρονο αγοράκι και ένα 10χρονο κοριτσάκι, σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.