Ρέθυμνο: Νέο αιματηρό επεισόδιο τα ξημερώματα σε μπαρ της πόλης.

Νέο επεισόδιο σε μπαρ στο Ρέθυμνο προβληματίζει την πόλη.

Ρέθυμνο: Νέο αιματηρό επεισόδιο τα ξημερώματα σε μπαρ της πόλης.

Όλα ξεκίνησαν από μια …. παρεξήγηση. Στο επεισόδιο παρενέβη αστυνομικός εκτός υπηρεσίας για να κατευνάσει τα πνεύματα και βρήκε τον μπελά του.

Πρωταγωνιστής του επεισοδίου είναι 26χρονος από τον Μυλοπόταμο που διασκέδαζε στο μπαρ με την παρέα του και άρχισε καβγά με άλλους νεαρούς μέσα στο μπαρ.
Εργαζόμενος του μπαρ τους έβγαλε έξω και ειδοποίησε την αστυνομία. Κάπως έτσι ο καβγάς βγήκε εκτός ορίων με αποτέλεσμα να παρέμβει 33 χρονος αστυνομικός που ήταν γιος του εργαζόμενου 55χρονου.

Ο 33χρονος αστυνομικός, που εκτός υπηρεσίας, όταν κατάλαβε ότι είχαν ανάψει τα αίματα. αποφάσισε να παρέμβει κατευναστικά χωρίς να έχεις καμία σχέση με το επεισόδιο, αλλά για αποτρέψει τα χειρότερα.

Ο 26χρονος Μυλοποταμίτης αποφάσισε να βγάλει μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι ο αστυνομικός, ο οποίος βλέποντας ότι η ζωή του κινδυνεύει έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε προς το νεαρό, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις. Συνελήφθησαν ο αστυνομικός, ο 26χρονος και τρία ακόμα άτομα από τις αλληλοσυγκρουόμενες παρέες. Ο 26χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, φρουρούμενος χωρίς να διατρέχει κανένα κίνδυνο. Στο νοσοκομείο προσκομίστηκε και ο αστυνομικός, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, αφου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα του ήταν ελαφρύ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.