Στο Ρέθυμνο ο Νίκος Ανδρουλάκης – Με μαντινάδες για τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ των υποδέχθηκαν οι Κρητικοί

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη

Στην Κρήτη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης από χθες Παρασκευή 2 Ιουνίου, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδεία του.

Κατά τη δεύτερη σημερινή ημέρα της περιοδείας του στο νησί ο κ. Ανδρουλάκης βρίσκεται στο Ρέθυμνο, όπου τον υποδέχθηκαν με μαντινάδες για τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

«Αγωνιζόμαστε από άκρη σε άκρη της Κρήτης για να πάρει το νησί μας το πολιτικό χρώμα που του ταιριάζει το πράσινο της κοινωνικής δικαιοσύνης το πράσινο της Ελπίδας και της προοπτικής αγωνιζόμαστε με το λόγο της αληθείας για δίκαιη ανάπτυξη.

Το αφορολόγητο για να λιγοστέψουν τα φορολογικά βάρη από τις πλάτες της μεσαίας τάξης έχουμε άλλες αγωνίες από τον κύριο Μητσοτάκη, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μη φορολογηθούν τα κέρδη των καρπών αλγεινή εντύπωση μου έχει προκαλέσει η στάση του ΣΥΡΙΖΑ που πια δεν μιλάει για την υπερφορολόγηση των κερδών των τραπεζών κερδών των τραπεζών. Το ΠΑΣΟΚ και δημοκρατική παράταξη ήρθε για να μείνει να υπερασπιστεί μία Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες στις νεότερες γενιές μία Ελλάδα της αξιοπρέπειας μία Ελλάδα που θα είναι ισχυρή στην Ευρώπη αυτή την Ελλάδα θα ξαναδημιουργήσει η δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ αυτή την εποχή και είμαι σίγουρος ότι 25 Ιουνίου οι πολίτες θα αγκαλιάσουν ακόμα πιο δυνατά αυτή την προσπάθεια που κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Πέραμα.

Το σημερινό πρόγραμμα

Σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα περιοδεύσει στο Πέραμα Μυλοποτάμου (κεντρική πλατεία) και στις 12:45 μ.μ. στην αγορά του Ρεθύμνου.

Στις 15:00 θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων (γραφεία Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου, Τρία Μοναστήρια).

Στις 19:00 θα παραστεί στα εγκαίνια του Μουσείου “Ούλοφ Πάλμε” (πλατεία Μοχού, Ηράκλειο Κρήτης).https://www.neakriti.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.