Ρέθυμνο : Ο Περιφερειάρχης Κρήτης υπόγραψε την ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου Λυκείου Ανωγείων

Ημερομηνία:

Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου Λυκείου Ανωγείων υπόγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβαση παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, εκ μέρους του Δήμου Ανωγείων ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Σαλούστρος, εκπροσώπησε το Δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη ενώ παρούσα ήταν και η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Ρεθύμνου Ελένη Ρανουτσάκη.

Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 600.000 ευρώ και προβλέπεται να αναβαθμίσει ενεργειακά το σχολικό κτίριο. Οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν θα είναι σύμφωνες με τις οδηγίες Βιοκλιματικού Σχεδιασμού Σχολικών Κτιρίων που εφαρμόζονται από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων Α.Ε. και παραμένουν σε ισχύ.

Αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι παρακάτω: Θερμομόνωση και Υγρομόνωση Τοιχοποιίας με δημιουργία κελύφους που περιορίζει τις αποθήκες θερμότητας. Θερμομόνωση και Υγρομόνωση Κεραμοσκεπής. Αντικατάσταση Κουφωμάτων με ενεργειακά χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας διπλού υαλοπίνακα, αντικατάσταση Συστήματος Θέρμανσης και τοποθέτηση φωτοβολταϊκού συστήματος για ενεργειακό συμψηφισμό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

Κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου...

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

Κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο : Συνελήφθη άμεσα άτομο κατηγορούμενο για σωματικές βλάβες και όπλα

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός κατηγορούμενος για σωματικές βλάβες και παραβάσεις...

Το Μανιφέστο του Ινστιτούτου Τσίπρα: Η «Κυβερνώσα Αριστερά» και η «ενιαία Παράταξη»

«Όχι» σε τεχνητές συγκολλήσεις, «Ναι» στην «ενιαία παράταξη» -...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαΐου

Ο Αντιδήμαρχος Τάσος Τσατσάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...