Ρέθυμνο:Ο Σεβ.Μητροπολίτης το 40ημερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Νεονάκη

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΣΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ
ΤΟΥ ΑΟΙΔΙΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΕΟΝΑΚΗ
ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΕΟΛΟΓΩΝ
8 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, το πρωί της Κυριακής, 8ης Οκτωβρίου 2023, μετέβη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά Ηρακλείου, όπου παρέστη συμπροσευχόμενος στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου.
Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας έλαβε μέρος στο 40ήμερο Ιερό Μνημόσυνο του μακαριστού Κωνσταντίνου Νεονάκη, Συμβούλου Θεολόγων και Επιτίμου Προέδρου του Παγκρητίου Συνδέσμου Θεολόγων.
Ο Σεβασμιώτατος συλλυπήθηκε τους οικογενείς του αοιδίμου Κωνσταντίνου Νεονάκη, ο οποίος, στην πολυετή του διακονία, προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο χώρο της εκπαίδευσης και της θεολογίας, καθώς και στην παρουσία και δράση του Παγκρητίου Συνδέσμου Θεολόγων, με αυθεντικό εκκλησιαστικό και θεολογικό φρόνημα και έμπρακτη θεολογική μαρτυρία.
Μετά το πέρας του Ιερού Μνημοσύνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας μετέβη στη γενέτειρά του, την κώμη των Σταυρακίων, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.