Ρέθυμνο: Οδηγός επιτέθηκε σε εφοριακούς!

Ημερομηνία:

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι στο Ρέθυμνο όταν δύο εφοριακοί δέχθηκαν άγρια επίθεση από έναν οδηγό φορτηγού που ήθελαν να του κάνουν έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εφοριακοί – ένας 58χρονος άνδρας και μία 55χρονη γυναίκα – εντόπισαν το φορτηγό που ήταν σταθμευμένο σε καντίνα και ζήτησαν από τον οδηγό να τους δείξουν τα παραστατικά.

Εκείνος όχι μόνο δεν δέχθηκε τον έλεγχο αλλά άρχισε να τους χτυπά άγρια τραυματίζοντάς τους ενώ στη συνέχεια έφυγε και άφησε αιμόφυρτους τους δύο εφοριακούς.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους αυτόπτες μάρτυρες να καλούν το ΕΚΑΒ που έσπευσε και παρέλαβε τα δύο άτομα μεταφέροντάς τα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους

Με τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκαν οι δύο εφοριακοί στο νοσοκομείο οι οποίοι βρίσκονται παράλληλα και σε κατάσταση σοκ.

«Τόσο ο 58χρονος όσο και η 55χρονη φέρουν τραύματα στο κεφάλι με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η υγεία τους. Τα τραύματα πιθανότατα προέρχονται από γροθιές που δέχθηκαν και αυτήν την ώρα υποβάλλονται σε μία σειρά εξετάσεων. Και οι δύο είναι εμφανώς σοκαρισμένοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο: Παραδόθηκε και η 2η δημοτική κατοικία...

Η εκπαιδευτικός από την Κομοτηνή, έχει ένα ανήλικο παιδί...

Μανώλης Χνάρης : «Σημαντικές καθυστερήσεις στις εγκρίσεις...

Το μείζον ζήτημα των σοβαρών και συστηματικών καθυστερήσεων στην...

Ρέθυμνο: Παραδόθηκε και η 2η δημοτική κατοικία...

Η εκπαιδευτικός από την Κομοτηνή, έχει ένα ανήλικο παιδί...

Μανώλης Χνάρης : «Σημαντικές καθυστερήσεις στις εγκρίσεις...

Το μείζον ζήτημα των σοβαρών και συστηματικών καθυστερήσεων στην...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Bild: Η Γερμανία θα στείλει στρατιωτική δύναμη στη Γροιλανδία

Οι πρώτοι γερμανοί στρατιωτικοί ενδέχεται να φθάσουν στη Γροιλανδία...

Για Παρασκευή ή Δευτέρα πάει η συνάντηση Μητσοτάκη με τους «αγροτοπατέρες» των μπλόκων

Στην συνέλευση οι αγρότες είπαν «ναι» σε συνάντηση με...