Ρέθυμνο:Ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής «Διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας»

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης με το Κέντρο Κοινότητας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης και την υποστήριξη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρεθύμνου, θα υλοποιήσει ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής με τίτλο «Διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας».

Το βιωματικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου κατά το χρονικό διάστημα 10.00π.μ. – 13.00, στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ρεθύμνης(Γερακάρη 61-63, Ρέθυμνο, Τ.Κ. 74100, όπισθεν Δημαρχείου).

Η αναγκαιότητα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας εδράζεται στη διαπίστωση ότι οι ολοένα εντεινόμενες μεταβολές του τρόπου οργάνωσης της εργασίας, έχουν διαμορφώσει ένα περιβάλλον που ευνοεί την ανάδυση συγκρούσεων μεταξύ εργαζομένων, απειλώντας παράλληλα τη συνοχή της ενδοεπιχειρησιακής κοινότητας. Σκοπός, λοιπόν, του βιωματικού εργαστηρίου είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων διάγνωσης και διαχείρισης των συγκρουσιακών καταστάσεων στο εργασιακό περιβάλλον. Μέσω βιωματικών πρακτικών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναγνωρίσουν τις «στάσεις» και τις «αντιδράσεις» τους στο πλαίσιο των συγκρούσεων και να αναπτύξουν δεξιότητες διαχείρισής τους.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι- ες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Εργαστήριο, στο Κέντρο Κοινότητας Ρεθύμνης.

Πληροφορίες/Δηλώσεις συμμετοχής:

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρεθύμνης

Γερακάρη 61-63, Ρέθυμνο, Τ.Κ. 74100

(όπισθεν Δημαρχείου)

Τηλ. 28313- 41250, 255, 256, 257, 260, 261

E-mail:ken.koinotitas.reth@gmail.com

Url :https://www.rethymno.gr/municipality/community-center/community-centre.html

ΙΝΕ – ΓΣΕΕ ΚΡΗΤΗΣ

Ανδ. Παπανδρέου 61 &Πατριάρχου Γρηγορίου Έ, Ηράκλειο, 71305

Τηλ/Φαξ: 2810343616

E-mail:kritiinediktio@inegsee.gr

Url: https://kriti.inegsee.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.