Ρέθυμνο: Πληθαίνουν τα περιστατικά παρεμπόδισης των αστυνομικών σε περιοχές του Μυλοποτάμου

Ημερομηνία:

Μία ακόμα περίπτωση ομαδικής αποδοκιμασίας σε βάρος εν υπηρεσία αστυνομικών καταγράφηκε στα Λιβάδια Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, κατά τη διάρκεια έρευνας.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε ανάλογα συμβάντα ομαδικών επιθέσεων ή και αποδοκιμασιών σε βάρος αστυνομικών, κάθε φορά που επιχειρούν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων κατά την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων στο χωριό, αγροτικό όχημα 4×4 που οδηγούσε νεαρός προσέκρουσε  σε τζιπάκι του ΤΑΕ, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο όχημα, το οποίο και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό. Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, και ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν σε σπίτι δενδρύλλια κάνναβης και μια παράνομη καραμπίνα και προχώρησαν στη σύλληψη δύο αδερφών, κάτοικοι άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν ομαδικά. Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με περιορισμένη χρήση χημικών και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Όμως, αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Μια εβδομάδα νωρίτερα, στη διάρκεια επιχείρησης σε τρία σπίτια στα Ζωνιανά και όση ώρα διαρκούσε η έρευνα, οι αστυνομικοί άκουγαν πυροβολισμούς περιμετρικά της περιοχής, ενώ λίγο αργότερα, άγνωστοι τους πέταξαν πέτρες.

Ενδεικτικό της πεποίθησης κάποιων παραβατικών ατόμων ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο, είναι το γεγονός ότι οι έρευνες για ναρκωτικά απέδωσαν καρπούς, αφού εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης, στις αυλές δύο σπιτιών.

Σημειώνεται ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, με πρόσφατη ανακοίνωσή της, υπογράμμιζε την ανάγκη ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης στο Ρέθυμνο, επισημαίνοντας ότι η παραβατικότητα και η απείθεια έχουν σημειώσει σημαντική άνοδο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Προσωρινή διακοπή εργασιών σε δημοτική οδό στην...

Μετά την ολοκλήρωση βασικού μέρους του έργου, η Τεχνική...

Υπηρεσιακό ταξίδι Δημαρχου Ρεθύμνης σε Αθήνα και...

Αναχωρεί αύριο για την Αθήνα και για τις Βρυξέλλες...

Προσωρινή διακοπή εργασιών σε δημοτική οδό στην...

Μετά την ολοκλήρωση βασικού μέρους του έργου, η Τεχνική...

Υπηρεσιακό ταξίδι Δημαρχου Ρεθύμνης σε Αθήνα και...

Αναχωρεί αύριο για την Αθήνα και για τις Βρυξέλλες...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σουπερμάρκετ, λαϊκή, κρεοπωλείο: Ο εφιάλτης κάθε νοικοκυριού

Ερευνα των «ΝΕΩΝ» αποτυπώνει το εβδομαδιαίο κόστος των βασικών...

100 ημέρες πολέμου στον Κόλπο που γονάτισε την παγκόσμια οικονομία

Οι 100 μέρες που άλλαξαν τον Κόλπο. Ενα άλλο Ιράν...

Καιρός: Αυτός θα είναι ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα που θα φέρει το φαινόμενο El Niño

Ευχάριστα είναι τα πρώτα νέα από την μακροπρόθεσμη πρόβλεψη. Τα...