Ρέθυμνο:Πολίτες καταστρέφουν τις ταμπέλες του Λιμενικού Ταμείου

Ημερομηνία:

Τον τελευταίο καιρό και μετά την ολοκλήρωση του έργου της αποκατάστασης του ξύλινου διαδρόμου στη χερσαία ζώνη λιμένα Ρεθύμνου, έχουν παρατηρηθεί επανειλημμένα φθορές που προκαλούνται από πολίτες. Μετά από μηνυτήρια αναφορά της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου στην αρμόδια Υπηρεσία εποπτείας της λιμενικής ζώνης, οι αίτιοι των φθορών ευρέθησαν ή αυτοβούλως παρουσιάστηκαν και απεκατέστησαν τις φθορές τάχιστα.

Η τελευταία περίπτωση βανδαλισμού με καταστροφή τριών πακτωμένων πληροφοριακών ταμπελών στο χώρο του αμμώδους τμήματος της χερσαίας ζώνης και κοπή του μεταλλικού σωλήνα στήριξης της τέταρτης, ερευνάται. Σχετικό υλικό έχει εξευρεθεί και εξετάζεται.
Η δημόσια περιουσία πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και τα χρήματα των συμπολιτών μας να διατίθενται για έργα ουσίας και όχι επισκευές βανδαλισμών, ειδικά σε αυτή την οικονομική συγκυρία που όλοι τα στερούνται.
Πολίτες που γνωρίζουν στοιχεία για τους βανδαλισμούς παρακαλούνται να τα γνωστοποιήσουν, εφόσον διευκολύνουν στην καλή διατήρηση της δημόσιας περιουσίας και στην ποιότητας ζωής.
Καταδικάζουμε κάθε είδους βανδαλισμό και τέτοιες πράξεις θα μηνύονται.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Στη μνήμη του 21χρονου Νικήτα Γεμιστού...

Με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό στη μνήμη του Νικήτα...

Επίθεση στο Γραφείο του Δημάρχου Ρεθύμνης

Πρωτοφανής και απρόκλητη επίθεση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο...

Κρήτη: Στη μνήμη του 21χρονου Νικήτα Γεμιστού...

Με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό στη μνήμη του Νικήτα...

Επίθεση στο Γραφείο του Δημάρχου Ρεθύμνης

Πρωτοφανής και απρόκλητη επίθεση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήλωση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη για την απώλεια του Καθηγητή Αλέξανδρου Χατζηπαύλου

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση...

Ακρίβεια: Απειλεί να «ροκανίσει» τα μέτρα στήριξης – Ο δύσκολος γρίφος για την κυβέρνηση

Η επίμονη ακρίβεια σε ενέργεια, τρόφιμα και υπηρεσίες απειλεί...

Κληρικός συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία – Επιτέθηκε στην πεθερά του μπροστά στο 8χρονο παιδί του

Στη Δικαιοσύνη οδηγείται 34χρονος διάκονος στη Θεσσαλονίκη, μετά από...