Ρέθυμνο:Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των Υπηρεσιών της ΠΕΡ

Ημερομηνία:

Πραγματοποιήθηκε χτες στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, Μαρίας Λιονή, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Υπηρεσιών της Περιφερειακή Ενότητας Ρεθύμνης, (ΠΕΡ) παρουσία μόνο του ΔΣ του Συλλόγου των Υπαλλήλων της ΠΕΡ.
Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών ασφαλείας για την αποφυγή του συνωστισμού η εν λόγω εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία του συνόλου των υπαλλήλων της ΠΕΡ, καθώς και του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, που κάθε χρόνο παρευρίσκεται στην τελετή.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, με την ευκαιρία της εκδήλωσης δήλωσε τα ακόλουθα:

« Φέτος, σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού, τελέσαμε σε πολύ στενό κύκλο, μόνο παρουσία του Συλλόγου εργαζομένων, όπως επιβάλλεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας, την κοπή της πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης. Παρότι η κανονικότητα στη ζωή μας δε θα επιστρέψει άμεσα, πιστεύουμε ότι το νέο έτος θα σηματοδοτήσει την αλλαγή και τη μετάβαση προς το καλύτερο.
Με όπλο μας τους εμβολιασμούς και την τήρηση των οδηγιών των ειδικών μέσα στους επόμενους μήνες είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Η κοινωνία μας τελεί υπό σκληρή δοκιμασία σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Όλοι μας ανυπομονούμε να επιτρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς, το φως στο τούνελ αρχίζει να φαίνεται αδρά. Ας επιδείξουμε λίγη ακόμα υπομονή και ας στηρίξουμε ο ένας τον άλλο, για να αφήσουμε πίσω μας αυτή την οδυνηρή εμπειρία με τις δυνατόν λιγότερες απώλειες».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Έστησαν ανθρώπινη αλυσίδα στον ΒΟΑΚ για...

Μια ξεχωριστή ανθρώπινη αλυσίδα βοήθειας στήθηκε το απόγευμα της...

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο: Βαρύ πένθος για...

Βαρύ πένθος στο Ρέθυμνο για τον 21χρονο Άγγελο Περιστέρη,...

Κρήτη: Έστησαν ανθρώπινη αλυσίδα στον ΒΟΑΚ για...

Μια ξεχωριστή ανθρώπινη αλυσίδα βοήθειας στήθηκε το απόγευμα της...

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο: Βαρύ πένθος για...

Βαρύ πένθος στο Ρέθυμνο για τον 21χρονο Άγγελο Περιστέρη,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σχολικές εκδρομές: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο – Νέοι κανόνες ασφάλειας και χρήσης κινητών

Νέο πλαίσιο για τις εκπαιδευτικές μετακινήσεις σε Δημοτικά, Γυμνάσια...

Και τα φύκια αξίζουν δεύτερη ευκαιρία!

Ενα ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΚΕΘΕ δίνει νέα ζωή στα...

Ποιοι «τα έχουν 400» μέχρι τα γεράματα και γλιτώνουν την άνοια – 3 προφίλ που επηρεάζουν τη μνήμη

Έρευνα σε περισσότερους από 1.000 μεσήλικες και ηλικιωμένους για...