Ρέθυμνο:Πρόληψη 2 ατόμων με σύμβαση ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες COVID-19.

Ημερομηνία:

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, συνολικά δύο (2) ατό-μων εκ των οποίων ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού και ενός (1) ατόμου ειδικότη-τας ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού, που θα προσληφθούν στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, για αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών που προκύπτουν από την εμφάνιση και διασπορά του κορωνοιού COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση – Υπεύθυνη Δήλω-ση (Παράρτημα Α’) και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως, μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαι-ολογητικά στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, Γραφείο 105 (τηλ. επικοινωνίας: 28313-40721, 28313-40735).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τεσσάρων (4) εργάσιμες ημέρες και ορίζε-ται από Πέμπτη 04.06.2020 έως και Τετάρτη 10.06.2020.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση, το «Ειδικό Παράρτημα (Α1) απόδειξης χειρισμού Η/Υ» με σήμανση έκδοση «20.05.2020» και το έντυπο της αίτησης (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄) στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας (www.crete.gov.gr.)

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οι επιδοτήσεις στο Μυλοπόταμο στο μικροσκόπιο της...

Το "καυτό" θέμα των επιδοτήσεων με φόντο το σκάνδαλο...

Ρέθυμνο:Στο Πέραμα η 4η Γιορτή Τοποδιατροφής και...

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ Μια ξεχωριστή...

Οι επιδοτήσεις στο Μυλοπόταμο στο μικροσκόπιο της...

Το "καυτό" θέμα των επιδοτήσεων με φόντο το σκάνδαλο...

Ρέθυμνο:Στο Πέραμα η 4η Γιορτή Τοποδιατροφής και...

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ Μια ξεχωριστή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι επιδοτήσεις στο Μυλοπόταμο στο μικροσκόπιο της Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών

Το "καυτό" θέμα των επιδοτήσεων με φόντο το σκάνδαλο...

Απογειώνεται το «Ν. Καζαντζάκης»: Άνοδος 5% στην επιβατική κίνηση το επτάμηνο

Το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου διακινήθηκαν πάνω από 66.000...

myAGRO: Νέα πλατφόρμα, νέοι κανόνες για τις αγροτικές ενισχύσεις

Διασταύρωση στοιχείων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των...