Ρέθυμνο:Ψήφισμα του Εμπορικού Επιμελητηρίου για τον θάνατο του Βαγγέλη Σπανουδάκη

Στο Ρέθυμνο σήμερα 6 Αυγούστου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 π.μ. συνεδρίασε, με τηλεδιάσκεψη, η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, ύστερα από το θλιβερό άκουσμα του αδόκητου θανάτου του

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ
ιστορικού Προέδρου του Επιμελητηρίου Χανίων

Η Διοικητική Επιτροπή, αφού άκουσε τον Πρόεδρό της, ο οποίος εξήρε την προσφορά του εκλιπόντος:
α) στην επιχειρηματικότητα των Χανίων, την οποία υπηρέτησε με την ιδιότητα του Προέδρου του Επιμελητηρίου επί είκοσι δύο συναπτά έτη.
β) στην επιχειρηματικότητα της Κρήτης, ως συνιδρυτής και Πρόεδρος, επί σειρά ετών, της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που αφορούν σε επιχειρήσεις και, ως συνιδρυτής και Πρόεδρος, επί σειρά ετών, του Κέντρου Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΚΕΤΑ) Κρήτης, φορέα παροχής εξατομικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα πλαίσια του Γ’ ΚΠΣ.
γ) στην επιχειρηματικότητα των Ελληνικών νησιών, ως συνιδρυτής και αντιπρόεδρος, επί σειρά ετών, του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), φορέα συντονισμού της κοινής προσπάθειας των νησιωτών για την αντιμετώπιση των αρνητικών οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών επιπτώσεων που βιώνουν.
δ) στην επιχειρηματικότητα, γενικότερα, της Χώρας μας, ως Αντιπρόεδρος, επί σειρά ετών της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
Μετά από διαλογική συζήτηση, ομόφωνα αποφασίζει:
1.- Εκφράζει τα ειλικρινή θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2.- Εγκρίνει την αποστολή του παρόντος ψηφίσματος στην οικογένεια του εκλιπόντος και την ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μας.-

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

Γεώργ. Γιακουμάκης Εμμ. Ψαρουδάκης Δημ. Προβιάς Ευάγγ. Μανιουδάκης