Ρέθυμνο:Σε εγρήγορση, συντονισμό και συνεργασία καλεί του εθελοντές του Ρεθύμνου το ομώνυμο Δίκτυο του Δήμου Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

Πιστοί στην προτροπή να «Μένουμε Σπίτι», δεν ξεχνάμε ότι την κρίσιμη τούτη περίοδο κάποιοι συνάνθρωποι μας, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, αναγκάζονται να εκτεθούν στον κίνδυνο που μπορεί να τους κοστίσει τη ζωή διότι δεν έχουν κάποιον που να μπορεί να τους παράσχει στοιχειώδεις διευκολύνσεις. Επιπλέον, επειδή ουδείς μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια τις εξελίξεις και τα κρούσματα νοσούντων από κορονοϊό που, μάλλον αναπόφευκτα, θα σημειωθούν και στη δική μας πόλη, οφείλουμε, να οργανωθούμε και να είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε το έργο των ειδικών, που ήδη εργάζονται πυρετωδώς στον τομέα της πρόληψης και της καθημερινής μας εξυπηρέτησης.

Με αυτή τη σκέψη και την ισχυρή πρόθεση, το Δίκτυο Εθελοντών Δήμου Ρεθύμνης «ΡΕΘελεοντές» καλεί όλους τους συμπολίτες, φοιτητές, σωματεία και οργανώσεις που υπηρετούν τον εθελοντισμό ή έχουν αναπτύξει ωφέλιμη κοινωνική δράση, να απευθυνθούν στην ΚΕΔΗΡ, (Αρκαδίου 48) στο τηλ 2831040152 ή μέσω μέηλ στο aggservil1977@gmail.com (στη συντονίστρια του Δικτύου κα Aγγελικη Σερβιλάκη) προκειμένου να καταθέσουν τη διαθεσιμότητα τους και τις ιδέες τους.

Ευκαιρία να αποδείξουμε την αλληλεγγύη μας και την ανθρωπιά μας. Σε δύσκολους καιρούς, αποτιμάται η ανθρώπινη δύναμη και αναδεικνύεται η συνοχή της κοινωνίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΟΔΜΠ Ρεθύμνου: Κατηγορηματικά αντίθετος στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών...

Στο πλαίσιο διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων: «7 ΑΣΠΗΕ...

Ρέθυμνο:Ο Δήμος Μυλοποτάμου τίμησε τον πρώην Δήμαρχο...

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2026, λίγο πριν από την...

ΟΔΜΠ Ρεθύμνου: Κατηγορηματικά αντίθετος στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών...

Στο πλαίσιο διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων: «7 ΑΣΠΗΕ...

Ρέθυμνο:Ο Δήμος Μυλοποτάμου τίμησε τον πρώην Δήμαρχο...

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2026, λίγο πριν από την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Απεργία ξενοδοχοϋπαλλήλων: Μηχανοκίνητη πορεία προς αεροδρόμιο και τουριστικές περιοχές

Σε κινητοποιήσεις προχωρά το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, συμμετέχοντας...

Δασμός 3€ στα μικροδέματα από 1η Ιουλίου

Τι αλλάζει στις on line αγορές από τις δημοφιλείς...