Ρέθυμνο:Σε εορταστική ατμόσφαιρα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Πέραμα Μυλοποτάμου

Ημερομηνία:

Σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους δημοτών, πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία του Δημαρχείου Περάματος Μυλοποτάμου. Η εκδήλωση σηματοδότησε την έναρξη των εορταστικών δράσεων του Δήμου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, δημιουργώντας μια μοναδική ευκαιρία χαράς και αισιοδοξίας για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου, κ. Γεώργιος Κλάδος, στον εγκάρδιο χαιρετισμό του, ανέδειξε το βαθύτερο μήνυμα της γιορτής, τονίζοντας τις διαχρονικές αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης, της πίστης και της ελπίδας που χαρακτηρίζουν την περίοδο των Χριστουγέννων. «Η λάμψη του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου συμβολίζει τη δέσμευσή μας να προχωρήσουμε με ενότητα και συλλογικότητα, ώστε ο Μυλοπόταμος να γίνει ένας τόπος πιο φωτεινός, πιο ανθρώπινος και αντάξιος των προσδοκιών και των ονείρων των πολιτών του», ανέφερε χαρακτηριστικά, εμπνέοντας αισιοδοξία και ενότητα.

Στη συνέχεια εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περάματος, τους εθελοντές και όλους όσοι συνεισφέρουν διαρκώς στην πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής. Κλείνοντας, ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» και μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα και ειρήνη σε όλο το κόσμο. «Ας φωτίσουμε τον ουρανό του Περάματος με φως, χαμόγελα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».

Η αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του δέντρου ξεκίνησε και η πλατεία μετατράπηκε σε έναν πολύχρωμο, ζωντανό χώρο γιορτής με το μουσικό συγκρότημα της Ηρούς Γεωργακάκη να προσφέρει στο κοινό μοναδικές γιορτινές μελωδίες, ενώ το Ballorama και το Αερόστατο χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης. Τα παιδιά απόλαυσαν δραστηριότητες και παιχνίδια, ενώ οι μαθήτριες του τμήματος Μακιγιάζ του ΙΕΚ MBS My Business School μετέτρεψαν τους μικρούς μας φίλους σε χαριτωμένα ξωτικά, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία. Επιπλέον, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο μαγευτικό χριστουγεννιάτικο παζάρι (Bassar), όπου μαθητές των σχολείων του Περάματος, μαζί με το “Χαμόγελο του Παιδιού”, παρουσίασαν υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες και μοναδικά δώρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Μιχάλης Σαρρής και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ζαχαρίας Λαδιανός, προσδίδοντας επιπλέον κύρος στην όμορφη αυτή βραδιά. Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Πέραμα θα μείνει αξέχαστη σε όλους, αποτελώντας την ιδανική έναρξη μιας περιόδου γεμάτης ελπίδα , χαρά και αγάπη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

9ο Φεστιβάλ Τέχνης στο Ρέθυμνο

9ο Φεστιβάλ Τέχνης Ν.Σ. 2026 (9th N.S. Art Festival...

Περιοδεία του ΚΚΕ στα χωριά του Μυλοποτάμου...

Περιοδεία στα χωριά του Μυλοποτάμου που επλήγησαν από την...

9ο Φεστιβάλ Τέχνης στο Ρέθυμνο

9ο Φεστιβάλ Τέχνης Ν.Σ. 2026 (9th N.S. Art Festival...

Περιοδεία του ΚΚΕ στα χωριά του Μυλοποτάμου...

Περιοδεία στα χωριά του Μυλοποτάμου που επλήγησαν από την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με τη νέα Πρυτανική Αρχή του ΕΛΜΕΠΑ

Τη νέα Πρυτανική Αρχή του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ)...

Χανιά:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα κόμβου Σούδας

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η λήψη...

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης καλωσόρισε τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριές του

Welcome to UoC Το Πανεπιστήμιο Κρήτης καλωσόρισε τους νέους φοιτητές...

Δήμος Καντάνου-Σελίνου : Προσωρινό κλείσιμο Φαραγγιού Αγίας Ειρήνης λόγω των έντονων βροχοπτώσεων

Π𝚸𝚶𝚺𝛀𝚸𝚰𝚴𝚶 𝚱𝚲𝚬𝚰𝚺𝚰𝚳𝚶 𝚽𝚨𝚸𝚨𝚪𝚪𝚰𝚶𝚼 𝚨𝚪𝚰𝚨𝚺 𝚬𝚰𝚸𝚮𝚴𝚮𝚺 𝚲𝚶𝚪𝛀 𝚻𝛀𝚴 𝚬𝚴𝚻𝚶𝚴𝛀𝚴 𝚩𝚸𝚶𝚾𝚶𝚷𝚻𝛀𝚺𝚬𝛀𝚴 ...