Ρέθυμνο: Σφαίρα κατέληξε σε παράθυρο παιδικού δωματίου

Ρέθυμνο: Σφαίρα κατέληξε σε παράθυρο παιδικού δωματίου

Πως μπορεί να νιώσει ένα παιδί όταν καταλάβει ότι μια σφαίρα έχει «καρφωθεί» στο τζάμι του δωματίου του; Όπως ένιωσε η νεαρή μαθήτρια στο Βιολί Χαράκι, που γύρω στα μεσάνυχτα της Δευτέρας άκουσε έναν κρότο, την ώρα που ετοιμαζόταν για ύπνο, αλλά νόμιζε ότι κάποιος πέταξε πέτρα.

Όπως αναφέρει το goodnet.gr, δεν είπε τίποτα στους γονείς της εκείνη την ώρα, το έκανε όμως το άλλο πρωί που είδε πως το τζάμι της είχε μια τρύπα από σφαίρα και έντρομη το είπε στη μητέρα της.

Μία αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο παράθυρο της και από θαύμα δεν είχαμε θύματα. Από θαύμα, γιατί τα τζάμια ήταν διπλά και τρύπησε μόνο το ένα, γιατί δεν ήταν κάποιος στο μπαλκόνι εκείνη την ώρα, γιατί θα μπορούσε να διαβάζει το παιδί ακριβώς μπροστά στο τζάμι.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία. Χαρακτηριστική και η ανάρτηση της μητέρας του κοριτσιού που η σφαίρα χτύπησε το παράθυρό του, η οποία έγραψε: «Ρέθυμνο. Η πόλη που μια σφαίρα μπορεί να πετύχει εσένα ή το παιδί σου μέσα στο σπίτι σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έχω αηδιάσει, το σιχάθηκα πια».ertnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.