Ρέθυμνο: Σοβαρά τραυματίστηκε 16χρονη σε τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής – Της αφαιρέθηκε η σπλήνα

Η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε όταν προσπαθούσε να περάσει από διάβαση και διερχόμενο όχημα την χτύπησε την περασμένη Παρασκευή

Ρέθυμνο: Σοβαρά τραυματίστηκε 16χρονη σε τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής – Της αφαιρέθηκε η σπλήνα

Μία 16χρονη ρεθυμνιώτισσα τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο, που σημειώθηκε στην οδό Μάχης Κρήτης στα Περιβόλια, όταν προσπαθούσε να περάσει από διάβαση και διερχόμενο όχημα την χτύπησε.

Η νεαρή κοπέλα, που χτυπήθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των φίλων της και πολλών διερχόμενων οδηγών και περαστικών, έπεσε στο οδόστρωμα, ενώ ο οδηγός του οχήματος διέφυγε χωρίς να σταματήσει.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ρήξη σπλήνας και έντονη αιμορραγία, με αποτέλεσμα να κρίνουν πως είναι απαραίτητη η αφαίρεση της σπλήνας. Η μικρή χτύπησε και στο πόδι, όπως ανέφερε στο GOODnet.gr ο πατέρας της, και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Το τμήμα τροχαίας Ρεθύμνου έχει επιληφθεί του σοβαρού συμβάντος, έχει εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του οχήματος με το οποίο χτυπήθηκε η 16χρονη και προσπαθεί να διαλευκάνει ό,τι συνέβη το βράδυ της Παρασκευής.

goodnet.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.