Ρέθυμνο:Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ρεθύνμης για συναντήσεις με κ.Πέτσα και κ.Κεφαλογιάννη

Ημερομηνία:

Στην Αθήνα θα μεταβεί αύριο, Πέμπτη 1η Απριλίου 2020, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Δ.Ε.Υ.Α κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης προκειμένου να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες διαδοχικές συναντήσεις με τον αν. Υπουργό Εσωτερικών/ αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης κ. Στέλιο Πέτσα και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον κ. Πέτσα, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης θα συζητήσει μαζί του συγκεκριμένα θέματα που αφορούν την ΕΔΕΥΑ, με έμφαση στις δυνατότητες του χρηματοδοτικού προγράμματος του ΥΠΕΣ «Αντ. Τρίτσης», την υποστελέχωση των ΔΕΥΑ και της ανάγκη άμεσων προσλήψεων επιστημονικού- κυρίως -προσωπικού, τη ρύθμιση δανείων από το Ταμείο Παρακαταθηκών, το υψηλό ενεργειακό κόστος των ΔΕΥΑ και διάφορες νομοτεχνικές ρυθμίσεις που άπτονται των αρμοδιοτήτων του ΥΠ.ΕΣ. Με την ιδιότητά του Δημάρχου Ρεθύμνης, ο κ. Μαρινάκης θα θέσει ακόμη υπόψη του αν. Υπουργού, θέματα που φορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, θα έχει προκαθορισμένη συνεργασία με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών/ Βουλευτή Ρεθύμνου κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη προκειμένου να συζητήσουν το φλέγον θέμα των Δασικών Χαρτών και των άμεσων ενεργειών που πρέπει να ληφθούν ώστε να εκτονωθεί η δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών. Επιπλέον, θα συζητηθεί η προώθηση αναγκαίων αναπτυξιακών έργων του Ρέθυμνου, όπως είναι τα Πειραματικά Σχολεία, η δημιουργία νέας υποδομής για την εύρυθμη λειτουργία του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, η διαχείριση θεμάτων που αφορούν φυσικές καταστροφές και άλλα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Ρέθυμνο.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει από το ταξίδι του αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο : Συνελήφθη άτομο για παραβάσεις νόμου...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νόμου περί όπλων και υπόθαλψη...

Ρέθυμνο:Ολοκληρώνεται την Δευτέρα 7 Ιουλίου η Φετινή...

Με συμμετοχή πλήθους κόσμου συνεχίζον στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου...

Ρέθυμνο : Συνελήφθη άτομο για παραβάσεις νόμου...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νόμου περί όπλων και υπόθαλψη...

Ρέθυμνο:Ολοκληρώνεται την Δευτέρα 7 Ιουλίου η Φετινή...

Με συμμετοχή πλήθους κόσμου συνεχίζον στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χρυσές λίρες: Πουλάνε μαζικά οι Έλληνες το εξάμηνο του 2025

Οι υψηλές τιμές της χρυσής λίρας έχουν πυροδοτήσει ακόμη...

Γεωργία Ξυλούρη: Δράσεις στη μνήμη της δασολόγου που έβαλε τον Ψηλορείτη στην Unesco

Οι φιλοπεριβαλλοντικές εκδηλώσεις θα γίνουν αύριο στα Ανώγεια. Φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις...

Σκάνδαλα και στον ΕΛΓΑ – «120.000 στην τσέπη κάθε χρόνο»

Οι αγρότες καταγγέλλουν πως επί πέντε χρόνια φώναζαν για...

Στα Χανιά για διακοπές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ ταξίδεψε στα Χανιά από...