Ρέθυμνο:Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου προς Πρύτανη Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης απέστειλε σήμερα ευχετήριο γράμμα στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης καθηγητή κ. Γεώργιο Κοντάκη, τον οποίο συνεχάρη για την επανεκλογή του.
Η επιστολή του κ. Δημάρχου προς τον κ. Πρύτανη έχει ως ακολούθως:
« Αξιότιμε κ. Πρύτανη,

Δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια μας για την άξια επανεκλογή σας στο αξίωμα του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Αναμφίβολα, επιβεβαιώνει το σημαντικό έργο που επιτελείτε στο κορυφαίο πνευματικό ίδρυμα του νησιού μας και συνιστά αναντίρρητη κατάθεση της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης των διδασκόντων και του Πανεπιστημίου μας καθώς επίσης του συνόλου της ακαδημαϊκής κοινότητας προς το πρόσωπό σας.
Είμαστε βέβαιοι για τη συνέχιση και διαρκή ενίσχυση της εξαιρετικής και αποδοτικής συνεργασίας που διατηρούν διαχρονικά με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης .
Με αφορμή δε, τις θετικές εξελίξεις τόσο στο έργο κατασκευής δικτύου σχολείων δίπλα στην Πανεπιστημιούπολη μέσω ΣΔΙΤ όσο και στο μεγαλόπνοο πρόγραμμα ανέγερσης νέων φοιτητικών κατοικιών και μεγάλου Αμφιθεάτρου στο Πανεπιστήμιο, προσδοκούμε η στενή και αγαστή μας συνεργασίας, να αποδώσει τα μέγιστα δυνατά θετικά αποτελέσματα για την κοινωνία και για την πανεπιστημιακή κοινότητα του νησιού μας.
Ευχόμαστε σε σας, στους νέους Αντιπρυτάνεις του ιδρύματος και στα μέλη του νέου Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης, να έχετε υγεία και δύναμη για να ανταποκριθείτε και πάλι με επιτυχία στα καθήκοντα και στις ευθύνες που αναλαμβάνετε.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Γιώργης Μαρινάκης
Δήμαρχος Ρεθύμνου
Πρόεδρος Π.Ε.Δ. Κρήτης

Τα σχόλια είναι κλειστά.