Ρέθυμνο:Σύλληψη δύο ατόμων με όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, δύο (2) ημεδαποί για κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων, στο Ρέθυμνο

Κατασχέθηκαν 75 γραμμάρια κοκαΐνης και χρηματικό ποσό σχεδόν 4.000 ευρώ

Επιπλέον, κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια

Συνελήφθησαν χθες (21.11.2023) σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίηση στοιχείων από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης ότι ο ένας εκ των ημεδαπών διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατά το χρόνο που συναντήθηκαν και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκαν. Σε έλεγχο που ακολούθησε στους ίδιους και στα οχήματα τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• 75 γραμμάρια κοκαΐνης
• κυνηγετικό όπλο,
• φυσίγγια,
• το χρηματικό ποσό των (3.845) ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες,
• 3 κινητά τηλέφωνα
Επιπλέον κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.