Ρέθυμνο : Σύλληψη νεαρού με ποσότητα ναρκωτικών

Ημερομηνία:

Συνελήφθη, χθες (16.10.2019) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, 31χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ουσιών, χθες (16.10.2019) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε ο 31χρονος και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι (6) αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά, 429 γραμμάρια κάνναβης και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Φαύστα»: Ολοκληρώθηκε ένα θεατρικό ταξίδι γεμάτο γέλιο...

Η «Φαύστα» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Καντιφέ, η...

Ρέθυμνο: Θετικά τα πρώτα στοιχεία για την...

Θετική εικόνα για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου...

«Φαύστα»: Ολοκληρώθηκε ένα θεατρικό ταξίδι γεμάτο γέλιο...

Η «Φαύστα» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Καντιφέ, η...

Ρέθυμνο: Θετικά τα πρώτα στοιχεία για την...

Θετική εικόνα για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μηχανογραφικό 2026: 2+1 συμβουλές πριν την ορθή συμπλήρωση

Ποιες οι δεξιότητες του μέλλοντος που επηρεάζουν την αγορά...

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης συγχαίρει τον Γιώργο Κουμεντάκη για την επιτυχία της «Μήδειας» στην Επίδαυρο

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης,...

Διαδικτυακή Εκδήλωση Γνωριμίας με τις Σχολές του Πολυτεχνείου Κρήτης

Τρίτη 30 Ιουνίου 2026, ώρα 11:00 Το Πολυτεχνείο Κρήτης προσκαλεί...