Ρέθυμνο:Συνάντηση Εργασίας για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Μυλοποτάμου

Ημερομηνία:

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «ΧΑΡΟΥΠΟΜΥΛΟΣ» στο Πάνορμο, μια ουσιαστική συνάντηση εργασίας με θέμα τη διαμόρφωση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Μυλοποτάμου. Ο Δήμαρχος, κ. Γεώργιος Κλάδος, στον χαιρετισμό του, τόνισε την ανάγκη για την ανάπτυξη ενός βιώσιμου πλάνου που θα εξασφαλίσει μια πιο οργανωμένη και δίκαιη ανάπτυξη στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε τα παρακάτω:

Η σημερινή συνάντηση σηματοδοτεί την αρχή για τη βιώσιμη και δίκαιη χωρική ανάπτυξη του Δήμου Μυλοποτάμου, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Ο δήμος, με την ποικιλομορφία των αναγκών και των λειτουργιών του, χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο. Αυτό το σχέδιο είναι απαραίτητο για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις στη διαχείριση πόρων και την οικολογική βιωσιμότητα, ενισχύοντας παράλληλα την οικονομική ανάπτυξη και προστατεύοντας το περιβάλλον. Η συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και την τοπική κοινότητα είναι κρίσιμη για την επιτυχία αυτού του σχεδίου.

Την παρουσίαση της μελέτης για το τοπικό πολεοδομικό του Δήμου Μυλοποτάμου ανέλαβαν να παρουσιάσουν οι: Φούλη Παπαγεωργίου (Αρχιτέκτων Μηχανικός Πολεοδόμος-Χωροτάκτης), ο Δημήτρης Μυλωνάς (Πολεοδόμος-Χωροτάκτης), ο Κων/νος Κολοκούρης (Συγκοινωνιολόγος), ο Παναγής Αυγερόπουλος (Μηχ. Γεωλόγος), ο Χριστόφορος Μανδυλάς (Περιβαλλοντολόγος-Χωροτάκτης) και ο Νικόλαος Ζαρκαδούλας (Τοπογράφος Μηχανικός)

Τη συνάντηση τίμησαν με τη παρουσία τους η αντιπεριφερειάρχης ν. Ρεθύμνου κα. Μαίρη Λιονή, ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας κ. Μιχαήλ Βάμβουκας , ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας κ. Μιχαήλ Σαρρής, ο αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής κ. Βουκάλη Ιωσήφ, η Προϊσταμένη του τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Δόμησης και μηχανικός κα. Βεδεργιωτάκη Λένα, η Τοπογράφος Μηχανικός κα. Παπαδάκη Γεωργία, και οι μηχανικοί κ. Τσιρίτας Ιωάννης, κ. Κυμιωνή Μιχαήλ και η κα. Βεδεργιωτάκη Αδαμαντία.

Το παρόν στην συνάντηση εργασίας έδωσαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και απλοί πολίτες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον Γιάννη...

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά η εξόδιος...

Δήμος Ρεθύμνης:Σύσκεψη για τον επανακαθορισμό των ορίων...

Το κρίσιμο ζήτημα του επανακαθορισμού του παλαιού και νέου...

Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον Γιάννη...

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά η εξόδιος...

Δήμος Ρεθύμνης:Σύσκεψη για τον επανακαθορισμό των ορίων...

Το κρίσιμο ζήτημα του επανακαθορισμού του παλαιού και νέου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ιράν: «Φρένο» σε μια στρατιωτική επέμβαση Τραμπ έβαλαν οι χώρες του Κόλπου

Η παρέμβαση και οι κινήσεις των χωρών του Κόλπου,...

Τη Δευτέρα στο Μαξίμου οι εκπρόσωποι των 62 μπλόκων – Οι κόκκινες γραμμές

Αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι και αλιείς στο Μέγαρο Μαξίμου για...

Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ξυλούρη-Στ’ Ανώγεια η ταφή του

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά η εξόδιος...

Λασίθι:Ο Άγιος Νικόλαος υποδέχεται το «Καρναβάλι της Λίμνης»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του...