Ρέθυμνο:Σύναξη Αρχιερατικών Περιφερειών στο Πέραμα Μυλοποτάμου

Ημερομηνία:

Το απόγευμα της Τετάρτης της Δ΄ Εβδομάδος των Νηστειών, 26ης Μαρτίου 2025, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της Ενορίας Περάματος Μυλοποτάμου, όπου χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, στην οποία έλαβαν μέρος οι Εφημέριοι των Γ΄ και Δ΄ Αρχιερατικών Περιφερειών της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Μετά το πέρας του Μεγάλου Αποδείπνου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού, πραγματοποιήθηκε η Σύναξη των δύο αυτών Αρχιερατικών Περιφερειών, κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος, ο Πρωτοσύγκελλος και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος ενημέρωσαν τους κληρικούς για διάφορα θέματα της επικαιρότητας και για ποιμαντικά και διοικητικά ζητήματα της Τοπικής μας Εκκλησίας και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους των δύο Περιφερειών και ιδιαιτέρως τον Αιδεσιμολ. Πρωτ. Ιωάννη Αλεξανδράκη, Εφημέριο της Ενορίας Περάματος, για την πλούσια δοχή και φιλοξενία, και ευχήθηκε σε όλους καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και καλό Πάσχα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έρχονται Κινέζοι για ανασκαφές στην Κρήτη: Ζητούν...

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Π” το ΥΠΠΟ μελετάει την...

Κρήτη: Αλλάζει ο καιρός από την Πέμπτη...

Αλλάζει απότομα το σκηνικό – Πού θα βρέξει Αλλαγή στο...

Έρχονται Κινέζοι για ανασκαφές στην Κρήτη: Ζητούν...

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Π” το ΥΠΠΟ μελετάει την...

Κρήτη: Αλλάζει ο καιρός από την Πέμπτη...

Αλλάζει απότομα το σκηνικό – Πού θα βρέξει Αλλαγή στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τα μηνύματα της κάλπης στις ΗΠΑ: Στροφή νέων και ισπανόφωνων ψηφοφόρων προς τους Δημοκρατικούς

Περίπου έξι στους δέκα Αμερικανούς αποδοκιμάζουν τον Τραμπ, ενώ...