Ρέθυμνο:Συνεχίζει την περιοδεία το κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής

Ημερομηνία:

Κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Ρεθύμνου, αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές Χνάρη Μανόλη, Σκουντή Βασίλη, Μιχάλα Ελευθερία, Κοτζανάκη Κασσάνδρα, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Σαρρή Μιχάλη, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Βρυλλάκη Στέλιο, το μέλος τηςΝομαρχιακής Επιτροπής Καρκαλέτση Γιάννη, τον Γραμματέα της Συντονιστικής Επιτροπής του Δήμου Αγίου Βασιλείου Γρηγοράκη Σπύρο και τα μέλη της Σ.Ε. Παπαδάκη Γιώργη,Σταματεράκη Στέλιο και Βρυλλάκη Νεκταρία, επισκέφτηκαν την Κυριακή 18 Ιουνίου τα χωριά Κοξαρέ, Σπήλι, Ακούμια, Σακτούρια, Μέλαμπες και Αγία Γαλήνη του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Στις διαδοχικές αυτές επισκέψεις έγινεανταλλαγή απόψεων και δόθηκε η ευκαιρία να αναπτυχθούν σκέψεις και προτάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών στην καθημερινότητά τους αλλά και οι επισκέπτες τους ειδικά κατά την θερινή περίοδο.

Τα μέλη του κλιμακίου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ καθώς και μια σειρά από μέτρα που θα αναβαθμίσουν και θα τονώσουν την ζωή στην περιοχή όχι μόνο κατά την θερινή περίοδο αλλά όλο τον χρόνο.

Τα μέλη του κλιμακίου είναι πολύ αισιόδοξα και αποτελεί κοινή διαπίστωση το γεγονός ότι από τις περιοδείες τους στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, οι οποίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες μέχρι τις εκλογές, το κλίμα που εισπράττουν είναι πολύ θετικό, η ανταπόκριση, η συμπαράσταση του κόσμου συγκινητική και είναι βέβαιοι για την διατήρηση της έδρας αλλά και την αύξηση του ποσοστού τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπό τη σκιά του Ψηλορείτη: Στα Ανώγεια...

Υπό τη σκιά του Ψηλορείτη: Στα Ανώγεια Μπισμπίκης και...

Δήμος Ρεθύμνης:Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρικοί φορτιστές στην...

Ο Δήμος Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες και τους επισκέπτες...

Υπό τη σκιά του Ψηλορείτη: Στα Ανώγεια...

Υπό τη σκιά του Ψηλορείτη: Στα Ανώγεια Μπισμπίκης και...

Δήμος Ρεθύμνης:Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρικοί φορτιστές στην...

Ο Δήμος Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες και τους επισκέπτες...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό της Ράνιας

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Ευρωβαρόμετρο: Η γενιά που θα ζήσει χειρότερα από τους γονείς της μεγαλώνει στην Ελλάδα

Το έκτακτο Ευρωβαρόμετρο για την οικονομία κατατάσσει τους Έλληνες...

Συντάξεις χηρείας: Η απόφαση του ΣτΕ και η βούληση Κεραμέως

Τι περιμένει το υπουργείο Εργασίας για να προχωρήσει σε...