Ρέθυμνο:Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού για επέκταση της τουριστικής περιόδου

Ημερομηνία:

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Στην πρόσκληση του Υπουργού Τουρισμού κου Βασίλη Κικίλια, για ζήτηση στοιχείων διαθεσιμότητας από τις επιχειρήσεις της περιοχής του Ρεθύμνου, με στόχο την οργανωμένη προσπάθεια για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ανταποκρίθηκε η Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ρεθύμνης.
Κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης της Επιτροπής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Αυγούστου, στα γραφεία του Τμήματος Τουρισμού Ελ. Βενιζέλου 21, υπό την προεδρία της Αντιδημάρχου Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας κας Πέπη Μπιρλιράκη, και παρουσία του Δημάρχου Ρεθύμνης κου Γιώργη Μαρινάκη.

Τα μέλη της Επιτροπής έλαβαν γνώση της επιστολής του Υπουργού προς την Αντιδήμαρχο. Ο Δήμαρχος μοιράστηκε με τους παριστάμενους σκέψεις, απόψεις και προβληματισμούς σχετικά με το υπό συζήτηση θέμα, ενώ στη συνέχεια συζητήθηκαν αναλυτικά όλοι οι παράμετροι που αφορούν τη δυνατότητα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, καθώς και οι δυνατότητες των επιχειρήσεων που αυτοί, ή οι ενώσεις τους εκπροσωπούν. Τα μέλη της Επιτροπής δεσμεύτηκαν να δώσουν στοιχεία για τη διαθεσιμότητα σε υποδομές φιλοξενίας και εστίασης κατά τους μήνες Νοέμβριο με Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Αντιδημάρχου Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας κας Πέπη Μπιρλιράκη, μετά από πολυετείς προσπάθειες προς την κατεύθυνση της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο προς την επίτευξη του στόχου, με την υποστήριξη και του Υπουργείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΟΑΚ:Προσωρινή διακοπή της υδροδότησης της πόλης του...

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω...

Στη Βουλή η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ.Λιονή για...

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μαρία Λιονή συμμετείχε στις εργασίες...

ΟΑΚ:Προσωρινή διακοπή της υδροδότησης της πόλης του...

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω...

Στη Βουλή η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ.Λιονή για...

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μαρία Λιονή συμμετείχε στις εργασίες...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι Ευρωπαίοι επιλέγουν το Ηράκλειο για σύντομες αποδράσεις

Αυξημένες κατά 76,1% το 5μηνο Νοέμβριος – Μάρτιος –...

ΕΟΔΥ: Χιλιάδες πολίτες από δάγκωμα σκύλου στο νοσοκομείο το 2023

Σχεδόν τέσσερις στις δέκα περιπτώσεις αφορούσαν ασθενείς με πολλαπλά...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 116 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Νοέμβριο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...