Ρέθυμνο:Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρίου

Ημερομηνία:

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρίου.
Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στις 14:00, με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Απόφαση / Δέσμευση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρίου για την ένταξη του έργου με τίτλο: «Βελτίωση Βατότητας Δρόμου του Δήμου Αμαρίου για την Ανάδειξη του Ορεινού Όγκου Ψηλορείτη», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα όταν αυτό τροποποιηθεί, στο πλαίσιο υποβολής του στην πρόσκληση με α.π. 4752/08.11.2024, της Παρέμβασης Π3-73-1.2 «Βελτίωση Πρόσβασης σε Γεωργική Γη και Κτηνοτροφικές Εκμεταλλεύσεις», του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

2. Απόφαση / Δέσμευση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρίου για την ένταξη του έργου με τίτλο: «Βελτίωση Προσπελασιμότητας Αγροτικής Οδού προς την Ι.Μ. Αγίου Αντωνίου στις Κοινότητες Βολεώνων και Παντανάσσης του Δήμου Αμαρίου», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα όταν αυτό τροποποιηθεί, στο πλαίσιο υποβολής του στην πρόσκληση με α.π. 4752/08.11.2024, της Παρέμβασης Π3-73-1.2 «Βελτίωση Πρόσβασης σε Γεωργική Γη και Κτηνοτροφικές Εκμεταλλεύσεις», του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

3. Απόφαση / Δέσμευση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρίου για την ένταξη του έργου με τίτλο: «Βελτίωση Βατότητας Αγροτικής Οδού στη Κοινότητα Αποστόλων του Δήμου Αμαρίου», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα όταν αυτό τροποποιηθεί, στο πλαίσιο υποβολής του στην πρόσκληση με α.π. 4752/08.11.2024, της Παρέμβασης Π3-73-1.2 «Βελτίωση Πρόσβασης σε Γεωργική Γη και Κτηνοτροφικές Εκμεταλλεύσεις», του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

4. Απόφαση / Δέσμευση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρίου για την ένταξη των έργων με τίτλους: «Βελτίωση Βατότητας Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Οδοποιίας Τ.Κ. Πλατάνου Δήμου Αμαρίου» και «Ασφαλτόστρωση Χωμάτινης Οδού προς Κοιμητήριο Γέννας Δήμου Αμαρίου», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα όταν αυτό τροποποιηθεί, στο πλαίσιο υποβολής του στην πρόσκληση με α.π. 4752/08.11.2024, της Παρέμβασης Π3-73-1.2 «Βελτίωση Πρόσβασης σε Γεωργική Γη και Κτηνοτροφικές Εκμεταλλεύσεις», του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

5. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΝΜΕ του έργου: «Αποκατάσταση Οδικού Δικτύου και Βελτίωση Κυκλοφοριακών Συνθηκών Περιφέρειας Δήμου Αμαρίου», προϋπολογισμού 45.000,00 €.

6. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Προϊόντων Προγράμματος ΤΕΒΑ.

7. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Αμαρίου με την αγορά και δωρεά ενός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή στο πλαίσιο του Διαδικτυακού Παιχνιδιού Γνώσεων για το Ολοκαύτωμα της Ι.Μ. Αρκαδίου.

8. Ορισμός δικαιούχων και καθορισμός του ύψους αποζημίωσης των Δημοτικών Συμβούλων για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός: «160 χρόνια από την...

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου με ιδιαίτερη χαρά...

Μαλεβίζι: Πράσινο φως» για την ενεργειακή αναβάθμιση...

Έργο προϋπολογισμού 570.000 ευρώ με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το...

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός: «160 χρόνια από την...

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου με ιδιαίτερη χαρά...

Μαλεβίζι: Πράσινο φως» για την ενεργειακή αναβάθμιση...

Έργο προϋπολογισμού 570.000 ευρώ με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός: «160 χρόνια από την Αρκαδική Εθελοθυσία»

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου με ιδιαίτερη χαρά...

Μαλεβίζι: Πράσινο φως» για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας

Έργο προϋπολογισμού 570.000 ευρώ με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το...

Επτά νέες παιδικές χαρές στο Μαλεβίζι

Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο, στο πλαίσιο των...

Στεγαστική κρίση: Στο πατρικό μέχρι τα 31 οι νέοι στην Ελλάδα

Η δεύτερη υψηλότερη ηλικία στην ΕΕ, σύμφωνα με τη...