Ρέθυμνο : Συνεργασία Δημάρχου με Ενωση Συνταξιούχων Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Συνεργασία με εκπροσώπους του νεοκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Ένωσης Συνταξιούχων Ν. Ρεθύμνης, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης.

Στο πλαίσιο της εθιμοτυπική τους επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σφακιανάκης Μπάμπης, η Αντιπρόεδρος κα Ζαχαράκη Μαρία, ο Γραμματέας κ. Νημάς Νικος και ο Ταμίας κ. Στέλιος Ξεξάκης, συζήτησαν με τον Δήμαρχο θέματα που αφορούν τους συνταξιούχους του Ρεθύμνου και για τις πρωτοβουλίες που προγραμματίζουν να λάβουν για τη διαχείριση των προβλημάτων.

Ο Δήμαρχος τους συνεχάρη, τους ευχήθηκε καλή δύναμη και παραγωγική θητεία και τους διαβεβαίωσε ότι, τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και το δημοτικό σύστημα, θα παραμείνουν, όπως άλλωστε πράττουν μέχρι σήμερα, στη διάθεση τους ώστε, στο πλαίσιο των θεσμικών αρμοδιοτήτων τους και των δυνατοτήτων, να διαχειριστούν από κοινού με την Ένωση Συνταξιούχων, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, υφιστάμενα ζητήματα και όσα ανακύψουν μελλοντικά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

4 Ιουλίου 2026 Το απόγευμα του Σαββάτου, 4ης Ιουλίου 2026,...

Στη Ζάκυνθο ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Μαρινάκης

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων...

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

4 Ιουλίου 2026 Το απόγευμα του Σαββάτου, 4ης Ιουλίου 2026,...

Στη Ζάκυνθο ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Μαρινάκης

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Μαλεβιζίου:Πρόσκληση σε Σωματεία, Συλλόγους και Συνεταιρισμούς για συμμετοχή στο 4ο Malevizi Festival

Ο Δήμος Μαλεβιζίου απευθύνει όπως κάθε χρόνο πρόσκληση συμμετοχής...

Καταγγελία για τον ΔΕΔΔΗΕ από πολίτη

Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την οικονομική ζημία που...