Ρέθυμνο:Συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την 200ετηρίδα των Αγίων Τεσσαρωνμαρτύρων

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ 200ΕΤΗΡΙΔΑ
ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝΜΑΡΤΥΡΩΝ
23 Φεβρουαρίου 2024

Το πρωί της Παρασκευής, 23ης Φεβρουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, συνοδευόμενος από τον Αιδεσ. Πρωτ. Νικόλαο Νικηφόρο, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, και τον Αιδεσ. Πρωτ. Γεώργιο Γαλεράκη, Διευθυντή του Κέντρου «Θεομήτωρ», μετέβη στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνης, όπου είχε συνάντηση και εποικοδομητική συνεργασία με τον Διευθυντή κ. Μανούσο Μαραγκάκη, συνεργάτες του και εκπαιδευτικούς διαφόρων σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον κ. Διευθυντή και τους συνεργάτες του για τις προγραμματιζόμενες από τη Διεύθυνση επετειακές εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από τη μαρτυρική τελείωση των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων του Ρεθύμνου, στις οποίες θα μετέχουν και σχολεία από άλλα μέρη της Ελλάδος.
Ο Επίσκοπός μας συνεχάρη για τις ωραίες προγραμματιζόμενες δράσεις και για την επισταμένη εργασία των καθηγητών και των καθηγητριών με τη σύμπραξη των μαθητών του τόπου μας υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης, τονίζοντας ότι το σημαντικότερο που αυτήν την επετειακή χρονιά γίνεται και θα μείνει είναι να εμπνευσθούν τα παιδιά του τόπου μας από τις ζωές των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων μας.
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος διαβεβαίωσε για τη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εν λόγω επετειακές δράσεις της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.