Ρέθυμνο:Σύντομα σε πλήρη λειτουργία το έξυπνο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης

Ημερομηνία:

Με στόχο να θέσει σύντομα σε πλήρη λειτουργία το έξυπνο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, ο Δήμος Ρεθύμνης προγραμματίζει την εκτέλεση των απαραίτητων τελικών εργασιών ελέγχου του συστήματος.
Ειδικότερα, από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, θα ξεκινήσουν οι εργασίες ελέγχου όλων των αισθητήρων από εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίες θα εξελιχθούν σταδιακά προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η επιβάρυνση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης.
Οι εργασίες, οι οποίες θα διαρκέσουν 5 ημέρες, θα εκτελούνται καθημερινά σε διαφορετικές οδούς, στις υφιστάμενες θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης.

Το Χρονοδιάγραμμα εργασιών στους αισθητήρες και οι οδοί στις οποίες θα εκτελεστούν έχουν ως εξής:

• Δευτέρα 18/10/2021: Οδοί Κουμουνδούρου, Ηλιακάκη, Ασκούτση
• Τρίτη 19/10/2021: Οδοί Δασκαλάκη, Χατζηδάκη, Πρεβελάκη, Κ. Παρέν Σιγανού
• Τετάρτη 20/10/2021: Οδοί Ανδρουλιδάκη, Δημοκρατίας, Βάρδα Καλλέγη, Καζαντζάκη, Χώρος Στάθμευσης Παναγιωτάκη (Εργατικό Κέντρο)
• Πέμπτη 21/10/2021: Οδοί Μαρούλη, Βίκτωρος Ουγγώ, Καστρινάκη
• Παρασκευή 22/10/2021: Οδοί Γερακάρη, Μοάτσου, Ζυμβρακάκη, Χορτάτζη

Διευκρινίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερθείσες οδούς, θα διεξάγεται κανονικά. Ωστόσο, για την ασφαλή και συνεπή στο χρονοδιάγραμμα εκτέλεση του έργου, οι θέσεις στάθμευσης στις προαναφερθείσες οδούς, πρέπει να είναι ελεύθερες από οχήματα.

Για την έγκαιρη ενημέρωση των περιοίκων της κάθε οδού καθώς και των οδηγών, θα τοποθετείται ειδική σήμανση στους δρόμους της ελεγχόμενης στάθμευσης, πριν από την έναρξη των εργασιών, στην οποία θα αναγράφεται η ακριβής ημερομηνία έναρξής τους.
Παρακαλούνται λοιπόν οι συμπολίτες οδηγοί να σεβαστούν τις σημάνσεις και τις ενημερώσεις στάθμευσης στους επιμέρους δρόμους.

Ελπίζεται ότι οι συμπολίτες οδηγοί θα επιδείξουν και αυτή τη φορά τη δέουσα κατανόηση και συνεργασία, αποδεσμεύοντας τις απαιτούμενες κάθε φορά θέσεις στάθμευσης ώστε να μην χρειαστεί να βρεθεί ο Δήμος στη δυσχερή θέση της απομάκρυνσης του οχήματος τους με γερανό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διήμερο τροχονομικής δράσης στο Ρέθυμνο

Ελέγχθηκαν -860- οχήματα και βεβαιώθηκαν -384- παραβάσεις...

Υπεγράφη σύμβαση για την εκπόνηση μελετών ...

Σύμβαση ύψους 169.694,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) η οποία...

Διήμερο τροχονομικής δράσης στο Ρέθυμνο

Ελέγχθηκαν -860- οχήματα και βεβαιώθηκαν -384- παραβάσεις...

Υπεγράφη σύμβαση για την εκπόνηση μελετών ...

Σύμβαση ύψους 169.694,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) η οποία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας Καργάκη για τη βόμβα

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δολοφονία Λεβεντάκη: «Αφού την σκότωσα σκέφτηκα να ενοχοποιήσω κάποιον άλλον»

Ο 43χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς το σχέδιο του προκειμένου...