Ρέθυμνο : Τα Ονομαστήρια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου κ.Πρόδρομου

ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΟΝ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ
ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
23 ΚΑΙ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Την 24η Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά το Γενέσιον του τιμίου ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος.
Το πρόγραμμα του εφετινού εορτασμού έχει ως εξής:
Την παραμονή της Εορτής, Κυριακή 23η Ιουνίου 2024, και από ώρας 7:00 μ.μ., θα τελεσθεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, κατά τον οποίο θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας.
Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας της Εορτής, Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, 24ης Ιουνίου 2024, και από ώρας 7:00 π.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Πρόδρομος θα προεξάρχει των Ιερών Ακολουθιών του Όρθρου και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, και από ώρας 7:00 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Πρόδρομος προσκαλεί όλους τους ανθρώπους του τόπου μας να συμμετάσχουν στην Εορταστική Εκδήλωση Λήξης Μαθημάτων των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», θεωρώντας το εγκάρδιο χειροκρότημα αγάπης για τα παιδιά μας ως τις καλύτερες ευχές και το πολυτιμότερο δώρο για τον ίδιο και την Τοπική μας Εκκλησία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.