Ρέθυμνο:Τέσσερα γήπεδα 5χ5 στο Δήμο Αμαρίου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Τέσσερα γήπεδα 5χ5 δημιουργήθηκαν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης στο Δήμο Αμαρίου για την στήριξη της νεολαίας του ορεινού δήμου.
Στα εγκαίνια που έγιναν στο γήπεδο που βρίσκεται στο Γυμνάσιο Συβρίτου ο Δήμαρχος Αμαρίου Παντελής Μουρτζανός ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρία Λιονή για την διαρκή συνεργασία και ειδικά για την στήριξη στην ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών του Δήμου υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που υλοποιείται με την βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης.
«Ως Περιφέρεια Κρήτης, επενδύουμε στην νεολαία και τον Αθλητισμό και εδώ στο Δήμο Αμαρίου πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο στηρίζουμε με έργα και δράσεις την τοπική κοινωνία όπως κάνουμε σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού μας», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης,
Μετά την τελετή του αγιασμού και τις ευχές της τοπικής Εκκλησίας, ο Σταύρος Αρναουτάκης μοίρασε μπάλες στα παιδιά της ακαδημίας του Α.Ο. Ψηλορείτης Αμαρίου, τα οποία εγκαινίασαν το γήπεδο με την πρώτη προπόνηση παρουσία του Περιφερειάρχη, της Αντιπεριφερειάρχη, του Περιφερειακού Συμβούλου Ρεθύμνου Κώστα Δανδουλάκη, αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων των τοπικών φορέων.
Το συνολικό έργο είναι προϋπολογισμού 284.000 ευρώ και αφορά την κατασκευή τεσσάρων γηπέδων ποδοσφαίρου 5×5 στους οικισμούς Γέννα (προαύλειος χώρος Γυμνασίου Συβρίτου), Μέρωνας (προαύλειος χώρος παλαιού Δημοτικού Σχολείου-Πυροσβεστική), Πλάτανος (προαύλειος χώρος ξενώνα) και Φουρφουράς (προαύλειος χώρος Γυμνασίου Λυκείου).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπό τη σκιά του Ψηλορείτη: Στα Ανώγεια...

Υπό τη σκιά του Ψηλορείτη: Στα Ανώγεια Μπισμπίκης και...

Δήμος Ρεθύμνης:Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρικοί φορτιστές στην...

Ο Δήμος Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες και τους επισκέπτες...

Υπό τη σκιά του Ψηλορείτη: Στα Ανώγεια...

Υπό τη σκιά του Ψηλορείτη: Στα Ανώγεια Μπισμπίκης και...

Δήμος Ρεθύμνης:Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρικοί φορτιστές στην...

Ο Δήμος Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες και τους επισκέπτες...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό της Ράνιας

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Ευρωβαρόμετρο: Η γενιά που θα ζήσει χειρότερα από τους γονείς της μεγαλώνει στην Ελλάδα

Το έκτακτο Ευρωβαρόμετρο για την οικονομία κατατάσσει τους Έλληνες...

Συντάξεις χηρείας: Η απόφαση του ΣτΕ και η βούληση Κεραμέως

Τι περιμένει το υπουργείο Εργασίας για να προχωρήσει σε...