Ρέθυμνο : Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στην Ιερά Μονή Χαλέπας

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΩΝ ΔΩΡΩΝ
ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΧΑΛΕΠΑΣ
3 Απριλίου 2024

Το βράδυ της Τετάρτης, 3ης Απριλίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χαλέπας Μυλοποτάμου, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων, συμπαραστατούμενος υπό του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου Πορφυρίου Αουάντ, άλλων Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και πλήθους κόσμου.
Ο Σεβασμιώτατος, στην προσλαλιά του, αναφέρθηκε στο γεγονός της Λειτουργίας των Προηγιασμένων Δώρων και στην αναζήτηση των χριστιανών διαρκώς να κοινωνούν του Σώματος και του Αίματος του Χριστού και ευχήθηκε προς τον Ηγούμενο π. Πορφύριο πάντοτε αυτή η ιστορική Ιερά Μονή να αποτελεί φυτώριο προσώπων που θα υπηρετούν με αφοσίωση την Εκκλησία και τον τόπο.
Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Γεώργιος Κλάδος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Πολιτικής Προστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης κ. Μιχαήλ Σαρρής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.