Ρέθυμνο:Την πίτα τους έκοψαν χτες η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοιν. Μέριμνας και η Διεύθυνση Μεταφορών

Η κοπή της πίτας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε χτες, στα γραφεία της Υπηρεσίας, παρουσία του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, κ.κ. Ευγενίου, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Υπηρεσίας, και της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κας Μαρίας Λιονή.

Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, κα Μαρία Καββάλου καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ.κ Ευγένιο και εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο για την πολύ καλή και αποτελεσματική συνεργασία, που είχε η Υπηρεσία με την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης σε θέματα, που αφορούν στη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, τη λειτουργία του Συλλόγου «Αγάπη» και την υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της Υγείας. Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ.κ. Ευγένιος με τη σειρά του ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και τις ευχές προς όλους τους παριστάμενους.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:
« Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας αποφασίσαμε και φέτος να μην πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης στο κεντρικό κτίριο για να αποφύγουμε τον συνωστισμό, αλλά κάθε Υπηρεσία να κόψει την πίτα της με το προσωπικό της. Σήμερα στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Ρεθύμνης είχαμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ.κ. Ευγένιο για να μας δώσει την ευλογία του για το νέο έτος και να ανταλλάξει ευχές με τα στελέχη της Υπηρεσίας μας, τα οποία εδώ και δύο χρόνια έχουν υπερβάλει εαυτόν για να αντιμετωπίσουν τα όσα προκύπτουν καθημερινά από την πρωτοφανή υγειονομική κρίση».

Νωρίτερα χτες η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης μετέβη στα γραφεία της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της ΠΕ Ρεθύμνης, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό της Υπηρεσίας για τη νέα χρονιά. Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις κοπής της πίτας και των λοιπών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.