Ρέθυμνο:Την στατική αποκατάσταση του Σταυράκειου Γυμνασίου – Λυκείου Ανωγείων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Ημερομηνία:

Την Προγραμματική Σύμβαση για τη στατική αποκατάσταση του Σταυράκειου Γυμνασίου – Λυκείου Ανωγείων, μετά τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, παρουσία του Δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη και του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Νίκου Σκουλά.
Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις στατικής αποκατάστασης μετά τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου και ηλεκτρομηχανολογικών πρόσθετων αναγκαίων εργασιών για την ολοκληρωμένη υλοποίηση των παρεμβάσεων στο Σταυράκειο Γυμνάσιο Λύκειο Ανωγείων και είναι συνολικού Προϋπολογισμού 1.674.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Το έργο προβλέπει την στατική ενίσχυση του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου Λυκείου Ανωγείων και τις απαιτούμενες οικοδομικές εργασίες αποκατάστασης φθορών μετά τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου που έπληξε την περιοχή εξαιτίας του οποίου τα κτίρια του σχολικού συγκροτήματος κρίθηκαν ακατάλληλα για την στέγαση των μαθητών. Οι εργασίες αποκατάστασης αφορούν την κατασκευή νέας θεμελίωσης, ενίσχυση εξώστη, κατασκευή μανδύα σε υποστυλώματα, σε λιθόκτιστο τοίχο και σε δοκούς καθώς και όλες τις απαιτούμενες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ευλογία Αγιοβασιλόπιτας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Ρεθύμνης

12 Ιανουαρίου 2026 Το βράδυ της Δευτέρας, 12ης Ιανουαρίου 2026,...

Μεγαλειώδης η εκδήλωση του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ» στο...

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της...

Ευλογία Αγιοβασιλόπιτας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Ρεθύμνης

12 Ιανουαρίου 2026 Το βράδυ της Δευτέρας, 12ης Ιανουαρίου 2026,...

Μεγαλειώδης η εκδήλωση του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ» στο...

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στεγαστικό: 29 παρεμβάσεις διετίας συνολικού ύψους 2,6 δισ. ευρώ – Τι ακριβώς περιλαμβάνουν

Ένα πρόγραμμα 29 παρεμβάσεων για το στεγαστικό ζήτημα, ολοκληρώνει...

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε επιχείρηση στα Χανιά

Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν -2- ημεδαποί (άντρας και...

Αρχές Φεβρουαρίου ξεκινά η παραχώρηση του ΒΟΑΚ για το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη παραχώρησης του...

H εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού

Τι εβδομάδα κι αυτή! Μία από εκείνες που σου...