Ρέθυμνο:Το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει το Δήμο Μυλοποτάμου εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κλάδος – Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ο Δημήτρης Κόκκινος

Το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει το δήμο Μυλοποτάμου εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κλάδος – Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ο Δημήτρης Κόκκινος
Την πρόθεση του να μην διεκδικήσει ξανά την δημαρχία ανακοίνωσε στους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του ο Δημήτρης Κόκκινος, ενώ την ίδια στιγμή ενδιαφέρον για την διεκδίκηση του δήμου εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κλάδος (Βίτσιλας).

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του κ. Κοκκινου, αναφέρεται: “Στις 22/05/2022 ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Δημήτρης Κόκκινος συγκάλεσε σε συμβούλιο όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ανεξάρτητη κίνηση ενεργών πολιτών Μυλοποτάμου».

Σκοπός της συνάντησης ήταν να γνωστοποιήσει σε όλους, την απόφαση του να μην θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Κόκκινος, αφού ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, για την πολύχρονη συνεργασία και στήριξη, τους κάλεσε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, για την ηγεσία του συνδυασμού.

Έπειτα από διαλογική συζήτηση, ενδιαφέρον εκδηλώθηκε μόνο από τον Αντιδήμαρχο Πρωτογενή Τομέα και Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α Μυλοποτάμου, κ. Κλάδο Γεώργιο.

Σύσσωμη όλη η παράταξη δήλωσε ότι αποδέχεται και στηρίζει ομόφωνα, την εν λόγω υποψηφιότητα και συνεχίζει ενωμένη, σεβόμενη το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, με πρωταρχικό σκοπό τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Μυλοποτάμου”.https://www.goodnet.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.