Ρέθυμνο:Το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων θα τεθεί προς έγκριση στην προσεχή συνεδρίασης της Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Ημερομηνία:

Το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) του Δήμου Ρεθύμνης θα συζητηθεί στην προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, Μεικτή Τακτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία θα διεξαχθεί δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη στις 12:30μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεως της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ρεθύμνης (κτίριο Δελφίνι).
Ήδη, από τη Δ/νση Πληροφορικής – Προγραμματισμού & Ανάπτυξης του Δήμου Ρεθύμνης, έχει τεθεί υπόψη των Μελών της ΕΠΖ προς ενημέρωσή τους, τα προαπαιτούμενα έργα για τη χρηματοδότηση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων του Δήμου Ρεθύμνης από το Πράσινο Ταμείο. Εκτός της έγκρισής του από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, στα παραδοτέα του Σ.Φ.Η.Ο. περιλαμβάνονται η χαρτογράφηση της περιοχής παρέμβασης και η ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης, η χωροθέτηση σημείων επαναφόρτισης και θέσεων στάθμευσης ηλεκτρικών οχημάτων, σενάρια ανάπτυξης δικτύου σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων , διαβούλευση κ.α.
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεδρίασης της ΕΠΖ θα συζητηθεί επίσης η προέγκριση άδειας λειτουργίας κέντρου διασκέδασης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο : Εντοπισμός δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις νομοθεσίας περί...

Λαμπρά εγκαίνια της «Γιορτής Κρητικής Διατροφής 2026»...

Στ. Αρναουτάκης: Επενδύουμε στις ρίζες μας, για να δώσουμε...

Ρέθυμνο : Εντοπισμός δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις νομοθεσίας περί...

Λαμπρά εγκαίνια της «Γιορτής Κρητικής Διατροφής 2026»...

Στ. Αρναουτάκης: Επενδύουμε στις ρίζες μας, για να δώσουμε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι αριθμοί της ανήλικης παραβατικότητας – Πιο σκληρά και πιο βίαια τα εγκλήµατα

«ΤΑ ΝΕΑ» παρουσιάζουν στοιχεία για τις συλλήψεις και υποθέσεις...

Eurovision: Ο Καναδάς θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού από το 2027

Ο Καναδάς θα είναι πλήρες μέλρος της EBU με...

Μια δικαίωση με πολλά μηνύματα

Η απόφαση ήταν κόλαφος, εκδόθηκε στις 23 Ιουνίου από...