Ρέθυμνο:Τρισάγιο-μνημόσυνο για το έγκλημα των Τεμπών από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου στηρίζει και συμπράττει με τον αγώνα των 57 οικογενειών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ώστε να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος και να αποδοθούν επιτέλους οι ευθύνες για την εγκληματική τραγωδία που συνέβη ένα χρόνο πριν.
Στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών που κόστισε τις ζωές σε 57 επιβάτες και εργαζόμενους του σιδηροδρόμου, -νέα παιδιά ως επί το πλείστον- και τόσες οικογένειες βύθισε στο πένθος, παρουσιάζονται καθυστερήσεις, φαινόμενα συγκάλυψης, μεταθέσεις ευθυνών και αδιαφάνεια.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και όλους τους πολίτες του Ρεθύμνου, να συμμετέχουν σε ένα Τρισάγιο – μνημόσυνο, ώστε να υπενθυμίσουμε ότι δεν ξεχνάμε και τιμούμε τους νεκρούς των Τεμπών, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 στις 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Ρεθύμνου. Το Τρισάγιο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος.
Καλούμε επίσης όλους να συνυπογράψουν το σχετικό ψήφισμα με το οποίο οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Το Link για το ψήφισμα είναι το παρακάτω:
https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7-2023?recruiter=false&utm_source=share_petition&utm_medium=twitter&utm_campaign=psf_combo_share_
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.