Ρέθυμνο: Βιωματικό Εργαστήρι «Αναπτύσσω τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες – Χτίζω γέφυρες»

Ρέθυμνο: Βιωματικό Εργαστήρι «Αναπτύσσω τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες – Χτίζω γέφυρες»

Η αποτελεσματική επικοινωνία προϋποθέτει μεταξύ άλλων  επικοινωνιακές δεξιότητες που καλλιεργούνται και αναπτύσσονται. Με προσανατολισμό σε αυτό το στόχο,  το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Ρεθύμνης σε συνεργασία με τη Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης θα πραγματοποιήσουν βιωματικό εργαστήρι στις 14 Ιουλίου 2022, από τις 10.00πμ έως τις  13.00,   στο χώρο του Κέντρου Συμβουλευτικής (οδός Δημακοπούλου 18, Ρέθυμνο). 

Στη διάρκεια τους Εργαστηρίου οι συμμετέχουσες – ντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να συμμετάσχουν βιωματικά στην ανάπτυξη της ενεργητικής ακρόασης, της ενσυναίσθησης και της λεκτικής / μη λεκτικής επικοινωνίας. 

 Την επιμέλεια και παρουσίαση του βιωματικού εργαστηρίου θα έχει η κυρία Λία Αχλαδά, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Για την υγειονομικά συμβατή, ευέλικτη και αποδοτική λειτουργία του Βιωματικού Εργαστηρίου,  ο αριθμός των συμμετοχών ορίζεται στα 15 άτομα. 

Οι ενδιαφερόμενες/οι συμπολίτισσες/-ες μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλ: 28310 56607 από Δευτέρα έως  Παρασκευή κατά το χρονικό διάστημα 9.00 π.μ έως 2 μ.μ.  

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής  Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα και οι διοργανωτές της δράσης,  σας προσκαλούν να χτίσετε ασφαλείς γέφυρες  επικοινωνίας που θα διευκολύνουν και θα αναβαθμίσουν την κοινωνική μας συνύπαρξη και συμπόρευση.  

Τα σχόλια είναι κλειστά.