Ρέθυμνο : Ξεκινάει η διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ημερομηνία:

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης, δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων με το θέμα του νέου κορωνοϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, ενημερώνει τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δήμου Ρεθύμνης και ΑμΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>), ότι από την Δευτέρα 30. 03.2020 θα ξεκινήσει η διανομή ειδών παντοπωλείου στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου – περιοχή Μασταμπά), τμηματικά, όπου θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για την ημέρα και την ώρα που θα πρέπει να παραλάβουν το πακέτο τους.
Ενημερώνουμε επίσης τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Ρεθύμνης, ότι από την Δευτέρα 30.03.2020 θα ξεκινήσει και η διανομή ειδών παντοπωλείου στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου – περιοχή Μασταμπά), τμηματικά, όπου θα ενημερωθούν με προσωπικό sms για την ημέρα και την ώρα που θα πρέπει να παραλάβουν το πακέτο τους.
Για την ασφάλεια τόσο των ωφελούμενων όσο και των εργαζομένων, παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέρχονται μόνο την ημέρα και την ώρα που θα τους υποδειχθεί, ειδάλλως θα χάσουν τα είδη που τους αναλογούν.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ: 28310 52191
Σημείωση: Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι κατά την προσέλευσή τους να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν οριστεί από τον ΕΟΔΥ όπως για παράδειγμα την απόσταση ασφαλείας, τουλάχιστον 1,5 μέτρο, κατά την ώρα αναμονή τους για την παραλαβή του πακέτου τους.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Νέας Γενιάς & Κοινωνικής Πολιτικής Δ.Ρ

Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης:Συνεχής μέριμνα για την αποκομιδή των...

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Ρεθύμνης κ....

Δήμος Ρεθύμνης:Εγκρίθηκαν τα οριστικά κτηριολογικά προγράμματα του...

Εξαιρετικά θετική προοπτική αποκτά το μεγαλόπνοο έργο κατασκευής Πειραματικών...

Δήμος Ρεθύμνης:Συνεχής μέριμνα για την αποκομιδή των...

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Ρεθύμνης κ....

Δήμος Ρεθύμνης:Εγκρίθηκαν τα οριστικά κτηριολογικά προγράμματα του...

Εξαιρετικά θετική προοπτική αποκτά το μεγαλόπνοο έργο κατασκευής Πειραματικών...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι απευθείας πτήσεις από Ινδία, Κίνα, Αμερική θα αλλάξουν τον τουριστικό χάρτη της Κρήτης

Το αεροδρόμιο αναμένεται να εξυπηρετεί 9,5-10 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως...

Νέα προσαγωγή για την απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις...

Το 2025 οδεύει να γίνει το δεύτερο θερμότερο έτος που καταγράφτηκε ποτέ

Το παρατηρητήριο Copernicus αναφέρει ότι ο Νοέμβριος του 2025...

Η Παπούρα στο top 10 των ανακαλύψεων του 2025

Σύμφωνα με το έγκριτο περιοδικό Archaeology. Στο εξωτερικό… πάμε καλά....